Kloss

Kloss kan användas till ljus, blomma eller annan förvaring. Kombinera de olika storlekarna och skapa din unika vägg! Det finns två infästningar på baksidan för att kunna använda samma upphängning till djup eller…

229 kr329 kr

Rensa
  • Tillverkad i Sverige

"En enkel kloss, kan få vara en bygg-kloss. Fin och uttrycksfull ensam men gör sig ännu bättre i ett större sammanhang tillsammans med fler klossar. Det är berikande att vara en byggkloss i ett större sammanhang där alla bidrar med det man har. Innehållet är enkelt att variera i klossen, precis som du och jag är formbara och fyller vårt inre med allt vi möter och intryck vi fångar."

Kloss kan användas till ljus, blomma eller annan förvaring. Kombinera de olika storlekarna och skapa din unika vägg! Det finns två infästningar på baksidan för att kunna använda samma upphängning till djup eller grund botten.

Denna kloss är tillverkad av obehandlat stål. Det innebär att stålet inte har någon som helst behandling i form av lack eller liknande. Vi på Grafitgrå gillar den industriella känslan, därför har vi valt att behålla alla märken, fläckar och repor från tillverkningen. Den kan också rosta om den kommer i kontakt med fukt.

Färg

Klarlackat stål

Storlek

10, 15

Mått

,

Material

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kloss”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Copyright - Grafitgrå 2023