Bordslampa Kub

899 kr

Finns i lager

  • Tillverkad i Sverige

"Ett brinnande hjärta. Pumpar  inom dig och här göms så många drömmar och visioner. Det är också livets centrum, härifrån utgår livet. Hjärtat är skört, för här ryms även dina sorger och besvikelser, men du har någon som håller det i sina händer och som varje dag vill fylla det med evig kärlek. Precis som lampan får du ny energi och kan lysa. Låt därför ditt hjärta vara där, omgiven av kärlek. Lyssna efter ord som får beröra dig, för de finns där. 

Var rädd om dig, för det finns bara en av dig och det är bara du som kan ge vidare det som lagts i dig, genom att vara dig själv. Du är viktig. Var därför stolt över vem du är och sträck på dig. Göm dig inte för oss andra som vandrar bredvid dig. För genom dig får vi se mer av det som är livet. Nej, lys in i vår värld. Du som är skapad till att vara unik. Lys, brinn och blända oss andra med det du bär på. Låt ditt hjärtas längtan bli det som får skina igenom."

Lampa Kub som bär upp den stora glödlampan på ett vackert sätt. Lampan är tillverkad i klarlackat stål med en exklusiv textilkabel, 60 W. Välj att placera lampan med täckt eller öppen sida framåt och låt ljuset flöda från lampan i olika riktning beroende på hur den är placerad! En spännande och annorlunda design. Storlek: 20×20 cm.

Material

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Bordslampa Kub”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du gillar kanske också…

© Copyright - Grafitgrå 2022