Handbok i möblering

Handbok i möblering är en fristående uppföljare och ett perfekt komplement till Frida Ramstedts internationella bästsäljare Handbok i inredning och styling som har översatts till 29 språk och sålt i över 200 000 exemplar. Handbok i möblering innehåller värdefull kunskap om de vanligaste möbeltyperna. Den ger konkreta råd och tips som hjälper dig att förstå vilka modeller som passar just din kropp och ditt hem – oavsett om du ska köpa nytt, begagnat eller bara vill göra det bästa av det du redan har.

349 kr

Fåtal i lager

Den svenska succén Handbok i inredning och styling har översatts till 29 språk och sålt i över 200 000 exemplar. Nu är inredaren Frida Ramstedt tillbaka med Handbok i möblering, som lär dig vilka möbler som passar just dig och ditt hem. Hon tar avstamp i en kunskap som vi en gång hade om möblers funktion och hållbarhet men som har glömts bort i jakten på tillfälliga trender och billiga priser.

Idag vet vi mer om vilka stolar vi tycker är snygga, än vilka vi tycker är sköna. Ibland behöver man till och med dubbelkolla om drömstolen ens går att sitta på?

Vad är egentligen viktigt att titta efter när man utvärderar en möbel och jämför den med andra alternativ för att kunna fatta ett genomtänkt beslut? Vad skiljer bra kvalitet från dålig? Vilka detaljer är formgivarna och tillverkarna själva extra uppmärksamma på och vad är de vanligaste reklamationerna man bör se upp för om man vill undvika dyra felköp?

Handbok i möblering innehåller värdefull kunskap om de vanligaste möbeltyperna. Den ger konkreta råd och tips som hjälper dig att förstå vilka modeller som passar just din kropp och ditt hem – oavsett om du ska köpa nytt, begagnat eller bara vill göra det bästa av det du redan har.

Handbok i möblering är en fristående uppföljare och ett perfekt komplement till Frida Ramstedts internationella bästsäljare Handbok i inredning och styling som har översatts till 29 språk och sålt i över 200 000 exemplar.

Frida Ramstedt är grundare av Trendenser, en av Nordens första och största bloggar om inredning och design. Hon har fått flera priser genom åren och är en flitigt anlitad föreläsare, trendspanare och inredningskonsult för både privatpersoner och byggbolag.

Röster om boken:

»Författaren har gjort ett fantastiskt arbete för att kartlägga möbleringens möjligheter in i minsta detalj och Handbok i möblering är perfekt att använda som handbok vid en mängd tillfällen; vid möblering, vid inköp, vid bygge av egna hem, vid renovering av bostäder osv. Betyg: 5/5.« Bibliotekstjänst

»Det är uppfriskande, intressant och lärorikt: en måste-bok för den som har det minsta intresse för heminredning. I kapitel om stolar, bord, soffor, förvaringsmöbler, men också om material och en intressant tidslinje, ger Ramstedt handfasta råd, varnar för vanliga anledningar till felköp och delar med sig av en himla massa bra kunskap om möbler. Det kan verka så självklart att möbler i grunden har en funktion, men när jag läser boken inser jag hur orimligt nyskapade den här boken är. De allra flesta fokuserar ju faktiskt mer på hur möbler ser ut på bild än hur de faktiskt fungerar i ett verkligt hem och för just den person som tänkt använda dem. Betyg 5/5.« Bokblomma

© Copyright - Grafitgrå 2024