Nykomlingar i Plus-kollektionen

– Vas Plus, Ljusstake Plus och soffbord Plus.

Nya produkter i Plus-kollektionen

Nu lanserar vi tre nya produkter som ingår i vår kollektion Plus, som är en serie produkter i stilren design med vår symbol Plus som återkommande nämnare. Kollektionen har välkomnats bra av er kunder, därför väljer vi nu att utöka denna med fler snygga produkter. Det är alltså Vas Plus, Ljusstake Plus samt Soffbord Plus som blir de nya medlemmarna och de är sååå fina! Med dessa produkter kan vi verkligen vara kreativa och skapa fantastiska miljöer. Inspireras av dem och hela pluskollektionen här!

Vas Plus & Ljusstake Plus

Soffbord Plus

Mixa gärna med ljusbäraren

Vas Plus & Ljusstake Plus

Nu lanserar vi tre nya produkter som ingår i vår kollektion Plus. Ljusstake Plus, vas Plus och soffbord Plus. Ljusstake Plus och Vas plus är två produkter som samverkar till en helhet. Tillsammans intar de vårt sortiment med storm. Här hittar vi den perfekta balansen mellan ljus och växtlighet. Här samverkar två grundstenar och gör något helt nytt med enkelheten. ⁠Skapa något stort och pampigt eller något småskaligt enkelt. ⁠ -Här finns alla möjligheter.⁠

”Vi är lyckligt pirriga över dessa nyheter!”

– Elin

Soffbord plus

Soffbordet plus är ett supersnyggt soffbord i greige. Materialet är stål och måttet: 110×110. Med sitt stilrena uttryck ger bordet en schysst känsla i rummet. Med sin volym finns här plats för både stilleben och umgänge runt det. Önskar du variera looken vrider du lätt bordet. Då det har två olika sidor. Den rena tunna linjen samt den vikta kanten.⁠ Det är verkligen roligt att få ett nytt bord i sortimentet. Det ger en varmt och härlig känsla och knyter ihop kollektionen på bästa sätt tycker vi.

Härlig känsla i soffbordet

Vedkorgen

Vänd på ljusbäraren och vips har du en minibricka

Ljusbäraren Plus

Se hela vårt sortiment

© Copyright - Grafitgrå 2024