Besök oss!

Här nedan hittar du information om vår butik, café och öppettider. Varmt välkommen att besöka oss!

Klicka dig vidare för mer info om:

En upplevelseplats

Upptäck Grafitgrå, det familjeägda företaget som drivs passionerat av Elin och Markus Ginal. Verksamheten formades utifrån en dröm om att använda talanger så att de får bli till glädje för andra människor. Med en kombination av fingertoppskänsla och perfektion strävar vi efter att skapa en helhetsupplevelse av design och omtanke.

Beläget som en upplevelseplats i Kaxholmen, bara en kort resa norr om Jönköping, är Grafitgrå mer än bara en plats. Vi hyser en inredningsbutik, ett café och en modebutik under samma tak. Dessutom har vi ett eget gjuteri där vi tillverkar våra unika betongmöbler. Våra produkter är egendesignade och tillverkas främst i Sverige och Nepal.

Vår gård lever med årstiderna

En plats för helheten

Grafitgrå strävar efter att erbjuda en miljö där du kan komma och bara vara, där du som besökare kan hitta lugn och ro. Vi värdesätter det äkta personliga mötet och vår vision är att vara en upplevelse för både insida och utsida. Skapa det där vackra som fångar både ögat och hjärtat. Varmt välkommen att besöka oss och uppleva Grafitgrå – där varje detalj är skapad med omsorg för att berika din upplevelse.

”Vår vision är att vara en mötesplats”

– Elin Ginal, grundare

Vårt Café

Vill beröra alla sinnen

Utforska vårt breda sortiment och låt Grafitgrå bli en integrerad del av ditt dagliga liv. Oavsett om du söker inspirerande inredning, en avkopplande stund i vårt café eller det senaste modet från vår modebutik, finns alla möjligheter här hos oss. Välkommen till Grafitgrå – där vi hoppas att varje besök blir en minnesvärd upplevelse för alla dina sinnen.

Köp Frallor varje Lördgasmorgon

Goda luncher varje dag

© Copyright - Grafitgrå 2024