Modebutik

Modebutik

På Grafitgrå i Kaxholmen i Äppledalen har vi också en modebutik med en stor klädavdelning för kvinnor, men även en mindre herravdelning. Det är endast vår egen kollektion hittar du här på vår hemsida, men du kan köpa alla våra kläder via DM på vår instagram @grafitgramode. Där har vi ofta instagram-live-event så följ oss gärna där för att inte missa något!

Vi har en mängd olika märken som vi har fina samarbeten med och hela tiden tillkommer det nya. Vi brinner för att hitta det där lilla extra och vi jobbar för att hitta en spännande mix av material och modeller. Vi har kläder, smycken och accessoarer. Här hittar du enkelt något som kommer förstärka din garderob och göra den alltmer personlig.

Varumärken i modebutiken:

Grafitgrå
Just Junkies
Object
Selected Femme
esmé studios

Selected Homme
MOSS copenhagen
Dnsk Copenhagen
R:e designed

Vi har även vårt egna klädmärke där vi varje säsong släpper några nya modeller.

”Det är högst personligt. Hur man vill klä sig och vad men bär. Att iklä sig tacksamhet leder alltid vägen framåt. Varje dag formas mitt jag, den jag är och den jag önskar att bli. Att hitta hem, är att hitta vägen fram och finna sig själv där – mitt bland alla dessa versioner av mig. ’Han skall befalla sina änglar att skydda mig vart jag än går. De bär dig på sina händer, så att du inte stöter foten mot någon sten’”

Psalm 91:11-12
© Copyright - Grafitgrå 2024