Inredningsbutik

Inredningsbutik

Med förkärlek till gråskalan säljer vi egendesignad inredning i betong, ull, glas och metall. De är formgivna med stor omtanke och med ett budskap om kärlek och hopp. Vi hoppas verkligen att du ska känna dig uppmuntrad och inspirerad av våra produkter.

Vi har även en stor gård utanför butiken med massvis med produkter för trädgården.

Förutom inredning säljer vi även egentillverkade betongmöbler. Vi gjuter all betong till våra möbler i vårt gjuteri på samma plats som vår butik. Underredena är tillverkade av en lokal smed, vilket gör våra betongmöbler helt svensktillverkade. Kom och provsitt alla våra möbler på plats och ta med dig en möbelkatalog hem. De finns också i vår webbutik. Läs mer om våra möbler här

En satsning för livet

Vi tror på en hållbar design. En produkt från Grafitgrå ser vi som en satsning för livet. Inredning är något som ska ge harmoni och vara över tid. Vi anser att en produkt kan tala till sin betraktare. Därför strävar vi efter att forma produkter som ger ro och skapar ett vilsamt hem.  Många av våra produkter tas fram med en vision när de designas. Denna kommunicerar vi genom en poetisk text som följer produkten. Ofta handlar den om uppmuntran till det liv vi lever.

Vi brinner för att förmedla en känsla av tillhörighet och omtanke. Alla våra egendesignade produkter produceras till största del i Sverige, Nepal och Europa. Vi försöker hela tiden hitta nya leverantörer för att stärka vår vision om hållbarhet.

Egen design

När en produkt föds handlar det om feeling. Rakt av. Så är det. När en produkt blir till, blir den till för att den behövs. För att det plötsligt klickade till. Då ritas det, för hand. Absolut. Här är vi enkla. Vi ber om ett prov, vi utvärderar och går vidare. Vi pratar om vad produkten utstrålar, vad vi vill förmedla genom den och utformar sedan en text som klär den kartong vi mätt ut för att den ska passa produkten perfekt. I processen händer det att produkten förvandlas till något annat än planen. Här är det lyhördheten som styr vårt val. Det är så vi jobbar.

© Copyright - Grafitgrå 2024