Arkitekt eller stylist?

Betongmöbler & inredning

För dig som är arkitekt eller stylist finns det många möjligheter att forma ditt nya projekt med våra produkter. Vi har ett brett utbud av både betongmöbler och inredning. Vi arbetar i en tidlös design med materialval som betong, stål och ull. Våra möbler tillverkas i Småland och vårt huvudsakliga inredningssortiment är även det svensktillverkat. Vi strävar efter att skapa inredning som flätas samman med naturen. Vi vill skapa rum som fungerar både inne och ute – året om!

Våra Betongmöbler

Våra betongmöbler som klarar att stå ute året om är tidlösa i sin design och flätas samman fint med landskapet. I vårt sortiment har vi bord, bänkar, soffor och stolar. I flera olika mått. Just för att kunna skapa en spännande och varierande miljö för olika behov. Våra möbler tillverkas i Småland. Vi gjuter betongskivorna i egen regi och underederna görs av en lokal smed. Därav ett småländskt hantverk.

Personlig leverans

Vid möbelbeställningar levererar i egen regi och är därför flexibla och smidiga att samarbeta med.
Vi bär in, vi ser till att allt kommer på plats och vi tar med emballaget tillbaka.
Vi är måna om att ni blir nöjda. 

Vår inredning

Vår inredning är av egen design och produceras i största del i Småland av vår lokala smed. Ullprodukterna kommer från Nepal där vi har ett tätt samarbete med ett företag som drivs av kvinnor för kvinnor. Dessa produkter är alla handgjorda och håller den finaste kvalité. Detta är ett samarbete vi är oerhört stolta över.

Kontakt

Har du frågor eller önskar du offert? Ring eller maila oss gärna så tar vi det därifrån. Varje projekt ser olika ut och har olika behov. Vi är flexibla och är måna om att du blir nöjd i ett samarbete med oss. order@grafitgra.se eller 036/33 000 70.

© Copyright - Grafitgrå 2024