Returer & reklamation

REKLAMATION

Är något fel på din vara eller saknas något från din beställning? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Gäller reklamationen en betongmöbel är det viktigt att du skickar reklamationen så snart du upptäckt skadan, senast 5 dagar efter mottagen leverans.

Skicka ett mejl till order@grafitgra.se så svarar vi så snart vi kan. Inkludera:

  • Ditt namn
  • Telefonnummer
  • Ordernummer
  • Beskriv ditt ärende och bifoga foton på eventuell skada.

RETUR

Skulle du ångra ditt köp har du möjlighet att skicka tillbaka dina varor inom 14 dagar. Du som kund står själv för returfrakten. Köp din returfrakt enkelt direkt i webbshoppen nedan och få din retursedel via mejl. Med din leverans ska du ha fått ett returformulär som ska skickas med, ifyllt, i paketet tillbaka. Om du av någon anledning saknar formuläret, skicka då med en lapp med ditt namn, mejladress, telefonnummer, ordernummer och anledningen till returen. När vi mottagit paketet återbetalas summan till ditt konto, frakt återbetalas ej vid retur.

Det är också möjligt att själv köpa frakt från valfritt fraktbolag. Då är det dock viktigt att paketet skickas direkt till vårt företag, och inte till ombud. Vi hämtar inte paket som skickas till ombud. Adress:

Grafitgrå AB
Vistakullevägen 1
561 46 Huskvarna

Viktigt är att du skickar paketet direkt till oss, utan avisering till ombud. Var noga att säga detta till postombudet du skickar paketet via. Skulle paketet skickas med avisering och då anlända till ett ombud vill vi göra dig uppmärksam på att vi inte kommer hämta ut paketet. Vi hanterar endast returer som skickas direkt till vårt lager, utan avisering.

© Copyright - Grafitgrå 2024