Café

Café

Vi vill skapa möten. Mellan familj, vänner och Gud. Vi vill få vara en plats fyllt utav glädje, där man känner en värme som inte riktigt går att beskriva. Vi vill vara en plats dit du får återvända.

Luncher och gott fika

I vårt café får du njuta av alla goda smaker köket skapar inspirerat efter säsong och årstid. Vi erbjuder alltid hembakat fika och olika mat-alternativ. Vi har något för alla, vi serverar alltid glutenfria, laktosfria och veganska alternativ. Våra flatbread är otroligt populära och tillsammans med vårt övriga sortiment kan vi erbjuda ett brett sortiment. Välkomna att sitta ner någonstans i vårt café eller ta med dig som take-away till exempel till badplatsen som ligger precis intill.

Vi har även barnvänlig mat och i vårt café finns en liten lekhörna för de minsta. På bakgården finns en sandlåda och vi har barnstolar och skötbord.

Vårt café är alltid öppet när butiken håller öppet, se öppettider här. Alla vardagar kl 11-14 har vi dagens lunch och då ingår sallad, bröd & kaffe.

surdegsbröd

Vår bagare Malin bakar surdegsbröd varje torsdag-lördag för dig att köpa med hem!
Tors-Fre från kl 10:00
Lör kl från kl 07.30.

Boka sällskap

Vill du boka bord eller ett event för större sällskap, eller önskar du köpa fika för avhämtning? Vänligen kontakta oss på cafe@grafitgra.se.

Varmt välkommen hälsar hela köksteamet!

© Copyright - Grafitgrå 2023