Hink Omnioutil

En multifunktionell hink som erbjuder obegränsade möjligheter! Idealisk för en mängd olika användningsområden i hemmet eller trädgården. Med locket på blir hinken till en pall, perfekt när du vill ta en fikapaus i blåbärsskogen!

259 kr529 kr

Färg
Rensa
  • Multifunktionell hink

En multifunktionell hink som erbjuder obegränsade möjligheter! Idealisk för en mängd olika användningsområden i hemmet eller trädgården.

Använd hinken som förvaring inomhus för till exempel leksaker, vantar och mössor i hallen eller som vedkorg. Denna hink är supersnygg i vardagsrummet, hallen eller varför inte i badrummet.
Ute i trädgården blir hinken perfekt för vattning, ogräsrensning eller förvaring av trädgårdsverktyg.

Med locket på blir hinken till en pall, perfekt när du vill ta en fikapaus i blåbärsskogen eller som fikakorg till picknicken. Med sin snygga design och smarta materialval klarar den vatten, mögel och sol utan att blekas, och tål temperaturer från -20°C till +120°C. Tack vare locket kan hinken bära upp till 150 kg och är därför också utmärkt som sittmöbel eller sidobord. Bara fantasin sätter gränserna. Denna hink finns i färgerna mörkgrå och ljusgrå och är jättefina att kombinera med varandra.

Storlek

10 liter, 20 liter, 4 liter, 8 liter

Färg

Ljusgrå, Mörkgrå

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hink Omnioutil”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024