Betongsoffa 120

En svensktillverkad betongsoffa för 2-3 personer som som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Fin att ha mot husväggen i ett härligt sol-läge där du kan njuta av den alla årstider. Självklart kan också betongsoffan stå inomhus. Betongsoffan finns även i längden 180 cm.

8995 kr

Finns i lager

En svensktillverkad betongsoffa för 2-3 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Fin att ha mot husväggen i ett härligt sol-läge där du kan njuta av den alla årstider. Självklart kan också betongsoffan stå inomhus. Betongsoffan finns även i längden 180 cm.

Soffan passar perfekt ihop med vårt Betongbord 120. Se fler möjliga kombinationer här.

Eftersom soffan är tillverkat av betong och galvaniserat stål har betongsoffan en industriell känsla och en lång livslängd. Alla våra betongmöbler är tillverkade i Småland, något som vi är väldigt stolta över. Vi gjuter betongen själva i vårt gjuteri i Kaxholmen och metallen svetsas inte långt härifrån. 

Då våra betongmöbler är gjutna för hand är alla helt unika med sina små skavanker och råa kanter. Vi har valt att inte slipa, polera eller lacka möblerna, utan ni får en möbel direkt från gjutformen precis som den är. Ofta är betongbord från andra leverantörer faktiskt inte gjord av ren betong, utan betongen blandas ofta med andra tillsatser och fibrer. Detta gör att de ofta inte klarar av minusgrader och snö, vilket våra betongmöbler gör. 

Betongsoffan levereras färdigmonterad med hemleverans, direkt hem till dig. Bor du i södra Sverige levererar vi till dig själva, annars levereras våra möbler med DHL Home Delivery.

Vill du veta mer om våra betongmöbler? Eller vill du ha hjälp att hitta den perfekta kombon möbler till just din uteplats? Klicka här! Läs gärna vår Q&A på länken innan du köper våra möbler.

Läs mer om vårt hållbarhetstänk här.

Vikt 60 kg
Dimensioner 120 × 44 × 75 cm
Ytbehandling

Galvaniserat

Sitthöjd (cm)

44

Sittdjup (cm)

40

Höjd ryggstöd (cm)

32

Total höjd (cm)

75

Total bredd (cm)

120

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Betongsoffa 120”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2023