Loungefåtölj

En svensktillverkad, galvaniserad och staplingsbar loungefåtölj som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Stolen har skålad sits och ryggstöd och är skön att sitta på länge. Stolen är tillverkad i Småland och är tillverkad i svetsat, galvaniserat stål precis som våra bordsben på alla betongmöbler vilket innebär att den inte rostar.

Måtten på Loungefåtöljen stämmer inte med vår tryckta produktkatalog, men de angivna måtten här på produktsidan och i vår digitala katalog är korrekta.

3299 kr

Finns i lager

  • TIllverkad i Sverige

Loungefåtölj är en svensktillverkad, galvaniserad och staplingsbar loungefåtölj som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Loungestolen har skålad sits och ryggstöd och är skön att sitta på länge. Stolen är tillverkad i Småland och är tillverkad i svetsat, galvaniserat stål precis som våra bordsben på alla betongmöbler vilket innebär att den inte rostar.

Loungesfåtöljen blåser inte iväg då den både är lite tyngre, och tillverkad av smala ribbor som släpper igenom vinden. Ytan har till en början en glänsande silverton, men efter ett tag blir den matt. Om man vill ha tillbaka den blanka ytan går detta att polera upp igen om man vill med en microfiberduk och ett metallpolermedel, till exempel Autosol.

Fotöljen passar perfekt ihop med vårt Loungebord 120. Se fler möjliga kombinationer här. Vill du se mer inspiration gå gärna in på naturlig form och kolla in hennes kreativa miljöer där våra bord har en naturlig plats i hennes trädgårdsdesign.

Loungefåtöljen levereras direkt till din dörr med hemleverans. Om du bor i södra Sverige, hanterar vi leveransen själva; annars skickar vi våra möbler med DHL Home Delivery.

Behöver du mer kunskap om vårt sortiment av möbler? Eller letar du efter hjälp för att skräddarsy den perfekta möbeluppsättningen för din uteplats? Klicka här för att utforska mer! Var vänlig att gå in och läsa vår Q&A på länken innan du gör ditt köp av våra möbler.

Läs mer om vårt hållbarhetstänk här.

OBS, måtten på Loungefåtöljen stämmer inte i vår tryckta produktkatalog, men dessa här inne på produkten och i vår digitala katalog stämmer.

Tillverkningsland

Sverige

Sitthöjd

37 cm

Sittdjup

49 cm

Sittbredd

56 cm

Höjd ryggstöd

38 cm

Höjd armstöd

21 cm

Total höjd

69 cm

Total bredd

68 cm

© Copyright - Grafitgrå 2024