Julens tid närmar sig

– låt oss presentera årets sortiment från oss.

Julens sortiment

I årets julkollektion har vi flera nyheter som pekar på det levande ljus vi alla känner att vår värld behöver som mest just nu. Vår folkkära adventsljusstake för de levande ljusen får ytterligare en färg men också en ny liten vän. Till de fyra adventsljusen eller för att skapa en hänförande dukning med en lång rad ljus finns nu Adventsstake plus. Tillsammans med dessa stakar har vi flera modeller på pappersdekorationer som adventsstjärnor och julgransdekorationer. Ullstrumpan för gåvor hittar ni också här.

Låt ljuset sprida sig över vår värld.

”I kärlekens kraft flyger ljuset fram över världens alla länder. Det dansar fritt över himlavalvet och jorden. Det sprider sitt stoft över mark och hjärtan. Det lyser upp de rätta vägarna för namnets skull. Det lever av mörkrets varande och dess riktning är alltid framåt. Med ljuset färdas hopp och tro. Här bor också sanning, fred och försoning. Låt oss färdas tillsammans med det ljus som förvandlar. Först i dess kärlek blir världen ny.” 

Nu landar julen

Med våra nyheter flätar vi samman många delar av vårt övriga sortiment för att nå våra drömmars jul. Ullkorgar, ljusstakar, ljuskronor och matta. Allt hjälper oss för att bygga en jul som förenar och omfamnar. Med de tidlösa materialen vi arbetar med blir känslan – Enkelhel med ljuset i fokus. För den tid vi lever har vi försökt forma texter som vill skänka något att falla och vila emot. Första texten släpps nu. Läs den gärna här nedan.

”Hur det osynliga plötsligt blev synligt gör Julen till min absoluta favorithögtid”

– Evelina

Till Adventstid

Ljusstakarna

”Det vackraste med julen är att Jesus kom till denna världen
och förändrade allt”

– eLIN

Ullkorgarna från Nepal

© Copyright - Grafitgrå 2024