Julstrumpa ull Klippa grå

369 kr

Finns i lager

Julstrumpa ull Klippa grå är vår julstrumpa i finaste tovad ull. Denna är, som våra andra ullprodukter handtovad i Nepal. Perfekt att hänga någonstans i hemmet och fylla med de små klapparna. Antingen till Julafton eller till adventspaketen. En fin inredningsdetalj som skapar Julstämning.

Denna produkt berikar ditt hem på många sätt. Tillverkad av 100% handtovad ull, erbjuder denna ullkorg inte bara praktisk användning utan också en touch av elegans och lyx till din inredning. Elegansen i Julstrumpa ull Klippa grå gör produkten till en iögonfallande produkt i ditt hem.

Materialvalet av 100% ull garanterar inte bara en mjuk och behaglig känsla, utan också en hållbarhet och slitstyrka. Den naturliga värmen från ullen bidrar också till en inbjudande och mysig atmosfär i ditt hem.

Detta är en produkt som ingår i vår kollektion av ullprodukter från Nepal. Ett samarbete vi är otroligt glada över. Dessa handgjorda ullprodukter ger ett spännande inslag till vårt övriga sortiment. Genom att kombinera svensk design med traditionellt hantverk från Nepal skapar vi produkter som är både unika och vackra.

Julstrumpa ull Klippa skapade av kvinnor i Nepal

Detta är en produkt som ingår i vår kollektion av ullprodukter från Nepal. Ett samarbete vi är otroligt glada över. Dessa handgjorda ullprodukter ger ett spännande inslag till vårt övriga sortiment. Genom att kombinera svensk design med traditionellt hantverk från Nepal skapar vi produkter som är både unika och vackra. Detta är ullprodukter av finaste kvalitet, skapade med kärlek och omsorg av skickliga hantverkare i Nepal. Vårt samarbete gynnar både oss som företag och kvinnorna i Nepal. Genom att erbjuda dem arbete och möjligheten att skapa högkvalitativa produkter stöder vi deras strävan efter självständighet och självförverkligande. Varje köp från vår kollektion bidrar till att forma en bättre framtid för dessa kvinnor och deras samhälle.

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024