Matta ull Sten 90

(1 kundrecension)

Matta ull Sten 90 är en ullmatta är tillverkad av handtovad ull. Varje ullboll tovas för hand och sys sedan ihop till sin helhet. Ett fantastiskt hantverk. 100% ull av högsta kvalité.

2499 kr

Finns i lager

"Dessa otroligt fina produkter är tillverkade för hand av kvinnor i Nepal. De står bakom ett företag som jobbar för kvinnors rättigheter och värde, och för dem är det viktigt att ge kvinnor arbete med rättvisa förhållanden. De har stor entusiasm och glöd för det arbete de gör och den kontakt vi har med dem är otroligt inspirerande. När du beställer dessa fina produkter är du med och stöttar detta projekt och ger arbete till flera kvinnor i Nepal."

Matta ull Sten 90 är en matta tillverkad av handtovad ull. Varje ullboll tovas för hand och sys sedan ihop till sin helhet. Ett fantastiskt hantverk. 100% ull av högsta kvalité.

Varje enskild ullboll är noga handtovad och varsamt sammanfogad till sin slutliga form. Det fantastiska hantverket framhäver den skicklighet och omsorg som hantverkarna har lagt ned i tillverkningsprocessen.

Detta är en produkt som ingår i vår kollektion av ullprodukter från Nepal. Ett samarbete vi är otroligt glada över. Dessa handgjorda ullprodukter ger ett spännande inslag till vårt övriga sortiment. Genom att kombinera svensk design med traditionellt hantverk från Nepal skapar vi produkter som är både unika och vackra.

Matta ull Sten 90 skapade av kvinnor i Nepal

Detta är en produkt som ingår i vår kollektion av ullprodukter från Nepal. Ett samarbete vi är otroligt glada över. Dessa handgjorda ullprodukter ger ett spännande inslag till vårt övriga sortiment. Genom att kombinera svensk design med traditionellt hantverk från Nepal skapar vi produkter som är både unika och vackra. Detta är ullprodukter av finaste kvalitet, skapade med kärlek och omsorg av skickliga hantverkare i Nepal. Vårt samarbete gynnar både oss som företag och kvinnorna i Nepal. Genom att erbjuda dem arbete och möjligheten att skapa högkvalitativa produkter stöder vi deras strävan efter självständighet och självförverkligande. Varje köp från vår kollektion bidrar till att forma en bättre framtid för dessa kvinnor och deras samhälle.

Dimensioner 90 × 90 × 2,5 cm
Färg

Grå

Mått

Material

Tillverkningsland

Nepal

  1. Oscar

    Väldigt sjysst matta!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024