Plåtkruka Kvadratisk

Utomhuskruka tillverkad i varmgalvaniserat stål med ett utskuret plus. Krukan har dräneringshål i botten med en plastplugg. På så sätt kan du själv bestämma om du vill ha dränering eller behålla vattnet i krukan. Detta är perfekt om du vill undvika fläckar på exempelvis ett trägolv där krukan placeras. Vi har valt att behålla alla märken som kan förekomma från tillverkningsprocessen. Detta innebär att det kan finnas små repor eller märken på krukan. Detta är en del av dess autentiska och genuina karaktär och ger varje kruka en unik touch.

 

Plåtkruka kvadratisk finns i två storlekar och man kan välja mellan kruka med botten och kruka utan botten om du vill kunna rotplantera växterna ner i marken.

1199 kr1599 kr

Rensa
  • Kan stå ute året runt

Plåtkruka tillverkad i varmgalvaniserat stål med ett utskuret plus. Utomhuskrukan har dräneringshål i botten med en plastplugg. På så sätt kan du själv bestämma om du vill ha dränering eller behålla vattnet i krukan. Detta är perfekt om du vill undvika fläckar på exempelvis ett trägolv där krukan placeras. Kombinera med vår vattenspegel i samma look.

Vår utomhuskruka är skapad för att klara av alla väderförhållanden och kan därför stå ute året runt utan att rosta. Plåtkrukans varmgalvaniserade stålkropp ger den en robust och hållbar konstruktion. För att ge extra skydd och isolering till dina växter under vintermånaderna kan du enkelt fylla krukan med säckväv eller frigolit. Detta hjälper till att skapa en optimal miljö för växternas övervintring.

För att ytterligare förhöja krukans estetiska uttryck kan du addera en av våra vackra nät som spaljéer. Njut av att kombinera funktionalitet och skönhet i din trädgård eller utomhusmiljö med vår stilfulla utomhuskruka.

Vi har valt att behålla alla märken som kan förekomma från tillverkningsprocessen. Detta innebär att det kan finnas små repor eller märken på krukan. Detta är en del av dess autentiska och genuina karaktär och ger varje kruka en unik touch.

Skapa en trädgård full av stil och stil med våra utomhusprodukter i varmgalvaniserat stål. Skapa en personlig utomhusoas som imponerar på såväl dig själv som dina gäster. Välj hållbarhet för dina växter med vår utomhuskruka och njut av dess tidlösa skönhet i många år framöver.

Storlek

40 cm med botten, 40 cm utan botten, 50 cm med botten, 50 cm utan botten

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024