Vattenspegel

Skapa djup i din trädgård med våra svensktillverkade, galvaniserade vattenspeglar! Vattentät bockad metall som du kan fylla med vatten och på så sätt skapa speglar i trädgården. Lägg gärna i växter och dekorationer, såsom våra flytbubblor. Tips – marschaller flyter på vatten vilket blir ett fint inslag i vattenspegeln.

899 kr1099 kr

Rensa
  • Kan stå ute året om

Med Vattenspegel ger du din trädgård en förtrollande dimension. Dessa tillverkar vi i Sverige med omsorg och precision. Dessa galvaniserade vattenspeglar är både vattentäta och estetiskt tilltalande, och ger dig möjlighet att skapa speglande ytor i din trädgård. Genom att fylla speglarna med vatten kan du skapa en harmonisk reflektion av omgivningen. Förhöj den visuella upplevelsen genom att lägga till växter och dekorativa element, exempelvis våra eleganta flytbubblor. Vår vattenspegel fungerar som en magnet för småfåglar och andra nyfikna djur som söker sig till det stillsamma vattnet. Tips – våra flytljus flyter på vatten vilket blir ett fint inslag i vattenspegeln.

Med tiden får den silvriga ytan en mattare yta. Du kan placera vattenspegeln direkt på marken eller gräva ner den i gräsmattan eller gruset för att skapa en organisk integration i landskapet. Tack vare den galvaniserade metallen kan våra vattenspeglar stå emot väder och vind och förbli rostfria under årets alla säsonger. Dessutom kan det hända att alger eller kalkavlagringar bildas i spegeln om vattnet står stilla under en längre period. Men du kan enkelt avlägsna dem genom att använda milda rengöringsmedel, såsom såpa eller kalkborttagningsmedel, tillsammans med en borste. Efter rengöring är det bara att tömma och fylla på spegeln med vatten för att återigen njuta av dess skönhet.

Vattenspegel står ute året om

Dessutom är våra vattenspeglar frosttåliga och kan därmed stå ute under vinterhalvåret. Det innebär att du kan njuta av deras skönhet och funktion även under kalla vintermånader. Låt vattenspegeln bli en central och betagande del av din utomhusmiljö, skapande en harmonisk oas där du kan koppla av och njuta av naturens lugnande närvaro. Våra vattenspeglar är en perfekt kombination av design, funktionalitet och hållbarhet och kommer att skapa en magisk atmosfär i din trädgård under många år framöver. Välkommen att utforska vår kollektion och låt våra vattenspeglar förvandla din utomhusmiljö till en plats av lugn och skönhet.

Storlek

115x37cm, 50x50cm

Material

Tillverkningsland

Sverige

Mått Vattenspegel 50 x 50 cm

L50 x W50 x H13 cm

Mått Vattenspegel 115 x 37 cm

L115 x W37 x H13 cm

© Copyright - Grafitgrå 2024