Betongsoffa 120

En svensktillverkad betongsoffa för 2-3 personer som som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Fin att ha mot husväggen i ett härligt sol-läge där du kan njuta av den alla årstider. Självklart kan också betongsoffan stå inomhus. Betongsoffan finns även i längden 180 cm.

8995 kr

Fåtal i lager

Betongsoffa 120 är en svensktillverkad betongsoffa för 2-3 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Betongsoffa 120 är fin att ha mot husväggen i ett härligt sol-läge där du kan njuta av den alla årstider. Självklart kan också betongsoffan stå inomhus. Betongsoffan finns även i längden 180 cm.

Soffan passar perfekt ihop med vårt Betongbord 120 och Betongbord 240. Se fler möjliga kombinationer här. Vill du se mer inspiration gå gärna in på naturlig form och kolla in hennes kreativa miljöer där våra bord har en naturlig plats i hennes trädgårdsdesign.

Egen design och produktion

Eftersom vi tillverkar soffan av betong och galvaniserat stål, får betongsoffa 120 en industriell känsla och en lång livslängd. Vi tillverkar alla våra betongmöbler i Småland, vilket är något som vi är väldigt stolta över. Vi utför gjutningen av betongen själva i vårt gjuteri i Kaxholmen, och vi svetsar metallen inte långt härifrån.

Eftersom vi gjuter våra betongmöbler för hand, blir varje möbel helt unik med sina små skavanker och råa kanter. Vi har beslutat att inte slipa, polera eller lacka möblerna, så ni får en möbel direkt från gjutformen precis som den är. Andra leverantörer blandar ofta betong med andra tillsatser och fibrer när de tillverkar betongsoffor. Vilket gör att de ofta inte klarar av minusgrader och snö, vilket våra betongmöbler gör.

Vi levererar betongsoffa 120 färdigmonterad direkt till din dörr med hemleverans. Om du bor i södra Sverige, hanterar vi leveransen själva; annars skickar vi våra möbler med DHL Home Delivery.

Behöver du mer kunskap om vårt sortiment av betongmöbler? Eller letar du efter hjälp för att skräddarsy den perfekta möbeluppsättningen för din uteplats? Klicka här för att utforska mer! Gå gärna in och läs vår Q&A på länken innan du gör ditt köp av våra möbler.

Läs mer om vårt hållbarhetstänk här.

Vikt 60 kg
Dimensioner 120 × 44 × 75 cm
Ytbehandling

Galvaniserat

Sitthöjd (cm)

44

Sittdjup (cm)

40

Höjd ryggstöd (cm)

32

Total höjd (cm)

75

Total bredd (cm)

120

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Betongsoffa 120”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024