Betongbänk 120

En svensktillverkad betongbänk för 2-3 personer som som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Självklart kan också betongbänken stå inomhus. Bänken gör entrén inbjudande och trevlig eller som perfekt sittyta i hallen. Betongbänken finns även i längden 180 cm.

7995 kr

Finns i lager

En svensktillverkad betongbänk för 2-3 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Självklart kan också betongbänken stå inomhus, bänken gör entrén inbjudande och trevlig eller som perfekt sittyta i hallen eller vid matbordet i köket. Betongbänken finns även i längden 180 cm.

Bänken passar perfekt ihop med vårt Betongbord 120. Se fler möjliga kombinationer här.

Eftersom bänken är tillverkat av betong och galvaniserat stål har betongbänken en industriell känsla och en lång livslängd. Alla våra betongmöbler är tillverkade i Småland, något som vi är väldigt stolta över. Vi gjuter betongen själva i vårt gjuteri i Kaxholmen och metallen svetsas inte långt härifrån.

Då våra betongmöbler är gjutna för hand är alla helt unika med sina små skavanker och råa kanter. Vi har valt att inte slipa, polera eller lacka möblerna, utan ni får en möbel direkt från gjutformen precis som den är. Ofta är betongbord från andra leverantörer faktiskt inte gjord av ren betong, utan betongen blandas ofta med andra tillsatser och fibrer. Detta gör att de ofta inte klarar av minusgrader och snö, vilket våra betongmöbler gör. 

Betongbänken levereras färdigmonterad med hemleverans, direkt hem till dig. Bor du i södra Sverige levererar vi till dig själva, annars levereras våra möbler med DHL Home Delivery.

Vill du veta mer om våra betongmöbler? Eller vill du ha hjälp att hitta den perfekta kombon möbler till just din uteplats? Klicka här! Läs gärna vår Q&A på länken innan du köper våra möbler.

Läs mer om vårt hållbarhetstänk här.

Vikt 50 kg
Ytbehandling

Galvaniserat

Mått

Material

Tål frost

Ja

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Betongbänk 120”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2023