Loungebord 120

Ett svensktillverkat loungebord för 4-6 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Våra loungemöbler skapar en soft och avslappnad sittgrupp i trädgårdsmiljön. Snyggt att kombinera med Loungesoffan i grupp, mitt emot varandra, i vinkel eller på längden efter varandra. Även jättefint som soffbord i vardagsrummet. Självklart kan också betongbordet stå inomhus.

9995 kr

Fåtal i lager

Loungebord 120 är ett svensktillverkat loungebord för 4-6 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Våra loungemöbler skapar en soft och avslappnad sittgrupp i trädgårdsmiljön. Snyggt att kombinera med Loungesoffan i grupp, mitt emot varandra, i vinkel eller på längden efter varandra. Även jättefint som soffbord i vardagsrummet. Självklart kan också betongbordet stå inomhus.

Loungebordet passar perfekt ihop med Loungesoffa 120. Se fler möjliga kombinationer här. Vill du se mer inspiration gå gärna in på naturlig form och kolla in hennes kreativa miljöer där våra bord har en naturlig plats i hennes trädgårdsdesign.

Egen design och produktion

Eftersom vi tillverkar bordet av betong och galvaniserat stål, får betongbord 120 en industriell känsla och en lång livslängd. Vi tillverkar alla våra betongmöbler i Småland, vilket är något som vi är väldigt stolta över. Vi utför gjutningen av betongen själva i vårt gjuteri i Kaxholmen, och vi svetsar metallen inte långt härifrån.

Eftersom vi gjuter våra betongmöbler för hand, blir varje möbel helt unik med sina små skavanker och råa kanter. Vi har beslutat att inte slipa, polera eller lacka möblerna, så ni får en möbel direkt från gjutformen precis som den är. Andra leverantörer blandar ofta betong med andra tillsatser och fibrer när de tillverkar betongbänkar. Vilket gör att de ofta inte klarar av minusgrader och snö, vilket våra betongmöbler gör.

Vi levererar Betongbordet färdigmonterat direkt till dig med hemleverans. Om du bor i södra Sverige, hanterar vi leveransen själva; annars skickar vi våra möbler med DHL Home Delivery.

Behöver du mer kunskap om vårt sortiment av betongmöbler? Eller letar du efter hjälp för att skräddarsy den perfekta möbeluppsättningen för din uteplats? Klicka här för att utforska mer! Gå gärna in och läs vår Q&A på länken innan du gör ditt köp av våra möbler.

Läs mer om vårt hållbarhetstänk här.

Vikt 60 kg
Dimensioner 120 × 70 × 45 cm
Mått

Material

Tål frost

Ja

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Loungebord 120”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024