Ett liv att leva

Ljusstake Liv & Blomsterampel Leva

Ljusampel Liv x Blomsterampel Leva

Dessa två produkter hör ihop. De är fina var för sig men magiska tillsammans. Denna kombination har allt. Ljuset och växtligheten. I en hängande, drömmande duo bär de båda ett djupare budskap. De pekar på vikten av kärlek och gemenskap. I ett alltmer trasigt samhälle vill vi lyfta just dessa. Dels för att kombinationen är vacker men också för att budskapet de har gemensamt är mer aktuellt än någonsin. Tillsammans belyser de hörnstenar som gör att ett liv kan levas fullt ut.

Blomsterampel Leva

Alla behöver en plats. Att växa på. En plats där längtan kan få vara fri och drömmen kan få gro. Där modet andas in i vårt hjärta och där hoppet slår rot. En plats där vi känner oss sedda och älskade. Då slår livet ut i full blom och vi strålar som solen.
Var den platsen, en växtplats för någon. Alla behöver vi hjälpa varandra. För visst bär vi på en längtan om en ny jord? Där kärlek regerar och där vi kan stå tillsammans, sida vid sida med våra fötter tryggt rotade och med våra ansikten vända mot solen.

Poetisk text om blomsterampel Leva

”En symbolik för en plats att dela och växa på”

”Dessa har blivit två av våra klassiker”

– Elin

Fri placering

Både ljusstake Liv och blomsterampeln Leva kan väljas att hänga på vägg, i fönster eller mitt i rummet. Önskar du hänga dem på väggen går det köpa till ett väggfäste separat eller för en mer friare placering finns längre krokar som kan hängas i rad för önskad höjd.

”Lågan finns i dig. Den bär dig igenom din tidslinje. Ditt liv. Dela den med människor omkring dig. Låt den leda dig genom tid och rum. Stanna upp och hjälp någon bära sin låga när det känns som den håller på att slockna, och var inte rädd för att låta någon annan få bära din. Tillsammans blir lågan starkare, klarare och oövervinnerlig.”

Poetisk text som tillhör Ljusampel Liv

Se hela vårt sortiment

© Copyright - Grafitgrå 2024