Ljusampel Liv

Ljusampeln Liv som gör sig vacker i fönstret eller hägnades i rummet mot en vägg. I sin enkelhet bär den ljuset och blir en fin detalj i hemmet. Den är vacker att hänga i stor klunga! Ljusampel Liv är designad för att hänga ihop med Blomsterampel Leva.

359 kr

Färg
Rensa
  • Tillverkad i Sverige

"Lågan finns i dig. Den bär dig igenom din tidslinje. Ditt liv. Dela den med människor omkring dig. Låt den leda dig genom tid och rum. Stanna upp och hjälp någon bära sin låga när det känns som den håller på att slockna, och var inte rädd för att låta någon annan få bära din. Tillsammans blir lågan starkare, klarare och oövervinnerlig."

Ljusampeln Liv som gör sig vacker i fönstret eller hägnades i rummet mot en vägg. I sin enkelhet bär den ljuset och blir en fin detalj i hemmet. Den är vacker att hänga i stor klunga! Ljusampel Liv är designad för att hänga ihop med Blomsterampel Leva. Om du gillar Ljusampel Liv, men istället skulle vilja använda den utomhus, välj istället vår produkt Ljuslykta Liv. Den är förzinkad för att klara utomhusbruk. I Ljuslykta Liv ingår även en Glascylinder för att skydda mot vind, men glascylindern ingår ej för Ljusampel Liv.

Om du önskar hänga Ljusampel Liv på väggen köper du till Väggfäste Liv/Leva grå.
Om du önskar hänga Ljusampel Liv i ett fönster/från taket kan Krok Liv/Leva köpas till för att förlänga ampeln.

En variant av denna ljusstake är tillverkad av obehandlat stål. Vi på Grafitgrå gillar den industriella känslan, därför har vi valt att behålla alla märken, fläckar och repor från tillverkningen.

Dimensioner 80 × 11 cm
Färg

Obehandlat stål, Vit

Mått

Material

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ljusampel Liv”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024