Blomsterampel Leva

Blomsterampel Leva gör sig vacker i fönstret eller hägnades i rummet mot en vägg. I sin enkelhet bär den en blomma eller fin kvist och blir en fin detalj i hemmet. Den är vacker att hänga i stor klunga. Blomsterampel Leva är designad för att hänga ihop med Ljusampel Liv.

 

359 kr

Färg
Rensa
  • Tillverkad i Sverige

"Alla behöver en plats. Att växa på. En plats där längtan kan få vara fri och drömmen kan få gro. Där modet andas in i vårt hjärta och där hoppet slår rot. En plats där vi känner oss sedda och älskade. Då slår livet ut i full blom och vi strålar som solen.

Var den platsen, en växtplats för någon. Alla behöver vi hjälpa varandra. För visst bär vi på en längtan om en ny jord? Där kärlek regerar och där vi kan stå tillsammans, sida vid sida med våra fötter tryggt rotade och med våra ansikten vända mot solen."

Blomsterampel Leva gör sig vacker i fönstret eller hägnades i rummet mot en vägg. I sin enkelhet bär den en blomma eller fin kvist och blir en fin detalj i hemmet. Den är vacker att hänga i stor klunga. Blomsterampel Leva är designad för att hänga ihop med Ljusampel Liv. Extra glasrör går att köpa här.

Om du önskar hänga Blomsterampel Leva på väggen köper du till Väggfäste Liv/Leva.
Om du önskar hänga Blomsterampel Leva i ett fönster/från taket kan Krok Liv/Leva
köpas till. 

En variant av denna blomsterampel är tillverkad av obehandlat stål. Vi på Grafitgrå gillar den industriella känslan, därför har vi valt att behålla alla märken, fläckar och repor från tillverkningen.

Färg

Obehandlat stål, Vit

Material

Tillverkningsland

Sverige

Tillbehör

Extraglasrör

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Blomsterampel Leva”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024