Ljuslykta Liv

Ljuslykta Kryss 20 är en ”utomhusverison” av vår populära Ljusampel Liv. Metallen är förzinkad, vilket gör att den inte rostar utomhus, och lågan skyddas från vinden av en glascylinder. Ljuslyktan passar fint i sin ensamhet med också i klunga. Ljusstaken tål viss väta, men kommer över tid att rosta/bli fläckig om den utsätts för fukt i längre perioder.

599 kr

Finns i lager

  • Tillverkad i Sverige
  • Kan stå ute året om

"Lågan finns i dig. Den bär dig igenom din tidslinje. Ditt liv. Dela den med människor omkring dig. Låt den leda dig genom tid och rum. Stanna upp och hjälp någon bära sin låga när det känns som den håller på att slockna, och var inte rädd för att låta någon annan få bära din. Tillsammans blir lågan starkare, klarare och oövervinnerlig."

Ljuslykta Liv är en utomhusljusstake i samma serie som vår populära Ljusampel Liv för kronljus. Metallen är förzinkad, vilket gör att dej inte rostar utomhus. Lågan skyddas från vinden av en glascylinder. Blir det storm rekommenderar vi att ta in glascylindern, då den vid väldigt kraftig blåst kan gå sönder. Skulle olyckan ändå vara framme säljer vi reserv-cylindrar här.Ljuslyktan passar fint i sin ensamhet med också i klunga. Väggfästet köps separat här. Välj då ”färgen” förzinkad. Ljusstaken tål viss väta, men kommer över tid att rosta/bli fläckig om den utsätts för fukt i längre perioder.

Vikt 1,2 kg
Färg

Förzinkad

Mått

Material

Tillverkningsland

Metall: Sverige, Glascylinder: Tjeckien

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ljuslykta Liv”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2023