Marschallhållare Vinge

En stilren och rosttålig marschallhållare som du lätt sticker ner i gräsmattan, sanden eller i en kruka när det ska vara lite extra trevligt. Denna maschallhållare är också fin i stor grupp, ställ till exempel ut längs med gången, på båda sidor, till din entré för att välkomna dina gäster på ett maffigt sätt.

499 kr

Finns i lager

  • Tillverkad i Sverige
  • Rosttålig

"Den finns i dig. En stark känsla; en känsla av att allt är möjligt. Av att vingar bär. En inre glöd som sprider sig till varje människa i din omgivning, varje person du möter."

En stilren och rosttålig marschallhållare som du lätt sticker ner i gräsmattan, sanden eller i en kruka när det ska vara lite extra trevligt. Denna maschallhållare är också fin i stor grupp, ställ till exempel ut längs med gången, på båda sidor, till din entré för att välkomna dina gäster på ett maffigt sätt. Matcha hållaren med våra andra utomhusljusstakar, till exempel Ljuslykta Liv och Ljuslykta Kryss 20. Marshallhållaren är förzinkad och därmed rosttålig. Står hållaren ute hela tiden kan ytan påverkas och bli fläckig. Om detta händer kan man försöka putsa upp ytan med tex Autosol eller annat metallputsmedel. Lämna inte en marschall i hållaren långt efter att du har använt den, då marschaller rostar, och detta kan göra att även marschallhållaren rostar.

Marschall ingår ej, men vi rekommenderar en marschall med silvrigt ovansida för att matcha bäst med hållaren. Till exempel denna variant.

Utomhusprodukter – för alla årstider

Skapa en vacker utomhusmiljö som du kan ha kvar året runt med produkter från Grafitgrå. Vi älskar vackra miljöer, både inomhus och utomhus. Vi har skapat många produkter för just trädgård med visionen om att slippa kånka ut och in när det regnar eller blir vinter. Det ska kännas trevligt att kolla ut över altanen – även om vädret inte tillåter att vara ute. Därför kan våra betongmöbler stå ute året om, och samma även för vår utomhusserie med förzinkade produkter. Självklart är miljön och människors arbetsförhållanden viktiga för oss. Därför är denna marschallhållare tillverkad av en lokal smed i Småland.

Vikt 1,2 kg
Färg

Förzinkad

Mått

Material

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Marschallhållare Vinge”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2023