Golvljusstake Lågan

Golvljusstake Lågan är svensktillverkad och finns i tre olika färger i tre olika höjder. Komplettera gärna med bordsljusstaken i samma design. Ytan på den obehandlade ljusstaken har en industriell känsla och har bland annat kvar märken efter svetsning och tillverkning, så varje ljusstake är helt unik.

649 kr1999 kr

Färg
Nollställ
  • Tillverkad i Sverige

"Den ger oss liv. Lågan, vars närvaro speglar en framtid av förhoppning. Här blir du som buren av stunden. Värmen som bor här vittnar om en plats inom dig. Den stilla lågan blir en symbol för nuet, för livet. Något som pågår. Här bor en tillit som öppnar nya dörrar. Här famnas sorg, här vilar tacksamhet och trygghet. Ur lågan kommer kraft till allt levande. Där en låga tänds, skapas en plats som tar dig vidare. Kanske finner du en ny väg här? Här räcker det att du finns till. I ljuset skingras mörkret och får oss att ana och se att ljuset är starkare. Att kärleken vinner tillslut och att allt är möjligt. För mitt i allt som sker finns Gud med - som är ljuset själv."

Golvljusstake Lågan är svensktillverkad och finns i tre olika färger i tre olika höjder. Komplettera gärna med bordsljusstaken i samma design. Ytan på den obehandlade ljusstaken har en industriell känsla och har bland annat kvar märken efter svetsning och tillverkning, så varje ljusstake är helt unik. Den kan också rosta om den kommer i kontakt med vatten. Den vita och greigea ljusstaken är mattlackade.

 

Gåshud och ren lycka. Bland material hon älskar fann hon inspirationen. En dag i smedjan formade Elins liv för all framtid. Här fann hon något som under åren fått beröra så många människor. Hon formade något och gav det vidare.

Idén växte ur att kyrkan behövde förnya sin scenrekvisita och bad om hjälp. Idén om att se ljus resa sig upp från marken kom tidigt. -Jag önskade få känslan av en klunga, fånga storheten i en gemenskap. Ur detta föddes golvljustaken med sin enkla och genuina design. – Det var viktigt att få till ett enkelt uttryck för att ge all uppmärksamhet åt ljuset.

Produkten blev  snabbt populär och tillsammans med Rickard Heldemyr började Elin producera de första golvljusstakar till privatpersoner. Tillsammans fick de senare möjligheten att ge ut produkten under det småländska företaget Röshult.

Idag, 2021 sluts cirkeln och Grafitgrå får omfamna en av Elin Ginals första produkter som blivit lite av hennes signum inom design. Såhär säger hon själv om produkten. – Det är en av mina absoluta favoriter. Det känns fantastiskt roligt att få plocka hem den till vårt sortiment. Jag har många gånger drömt om att få ha den här tillsammans med våra andra produkter och nu blir den drömmen verklig.

En variant av denna ljusstake är tillverkad av obehandlat stål. Det innebär att stålet inte har någon som helst behandling i form av lack eller liknande. Vi på Grafitgrå gillar den industriella känslan, därför har vi valt att behålla alla märken, fläckar och repor från tillverkningen. Den kan också rosta om den kommer i kontakt med fukt.

Färg

Greige, Obehandlat stål, Vit

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Golvljusstake Lågan”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Copyright - Grafitgrå 2022