Ljuskrona

En vacker, svensktillverkad ljuskrona i klarlackat stål för levande ljus i två olika storlekar; en för 8 st ljus och en med plats för 5. Häng över till exempel matbordet, köksön eller soffbordet för en mysig känsla. Ljuskronan är fin i sin enkelhet, men kan även dekoreras utefter högtider och årstider.

1095 kr1695 kr

Rensa
  • Tillverkad i Sverige

"Att tända ljus. Ett efter ett och se hur en helhet växer fram. Hur varje ljus har betydelse för känslan, för tanken till att vi alla behövs för att det ska kännas fulländat. För att det ska bli sådär oändligt vackert. Hur betydelsefullt det är att få känna värme från någon annan och få dela med sig av sin. Att känna gemenskap. Ringen är den som håller lågorna samman och omsluter var och en. Tillsammans bildar de något som ger hopp och trygghet åt betraktaren, en känsla av tro att aldrig vara ensam på vägen genom livet."

En vacker, svensktillverkad ljuskrona i klarlackat stål för levande ljus i två olika storlekar; en för 8 st ljus och en med plats för 5. Häng över till exempel matbordet, köksön eller soffbordet för en mysig känsla. Ljuskronan är fin i sin enkelhet, men kan även dekoreras utefter högtider och årstider. Varför inte videkissar, ris och påskfjädrar till påsken, granris till vintern och julen och eukalyptuskvistar under sommaren. Upphängning sker med en tunn stålvajer som ingår och längden går att justera beroende på hur högt du har i taket. Vi rekommenderar att hänga upp ljuskronan med en krok i taket (ingår ej).

Denna ljuskrona är tillverkad av klarlackat stål. Vi på Grafitgrå gillar den industriella känslan, därför har vi valt att behålla alla märken, fläckar och repor från tillverkningen.

Storlek

30, 55

Mått

,

Material

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ljuskrona”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024