Kuddfodral Klippa

Kuddfodral Klippa är ett snyggt kuddfodral i ull i färgen greige med en matchande dragkedja. Kudden är handgjord i Nepal och är ett fint och mjukt inslag i soffan. Kombinera gärna med våra andra kuddfodral i olika material, texturer och färger för att skapa ett intressant blickfång i soffan. Detta kuddfodral ingår i vår slättovade ull-serie Klippa.

529 kr

Finns i lager

"Dessa otroligt fina produkter är tillverkade för hand av kvinnor i Nepal. De står bakom ett företag som jobbar för kvinnors rättigheter och värde, och för dem är det viktigt att ge kvinnor arbete med rättvisa förhållanden. De har stor entusiasm och glöd för det arbete de gör och den kontakt vi har med dem är otroligt inspirerande. När du beställer dessa fina produkter är du med och stöttar detta projekt och ger arbete till flera kvinnor i Nepal."

Kuddfodral Klippa är ett snyggt kuddfodral i ull i färgen greige med en matchande dragkedja. Kudden är handgjord i Nepal och är ett fint och mjukt inslag i soffan. Kombinera gärna med våra andra kuddfodral i olika material, texturer och färger för att skapa ett intressant blickfång i soffan. Detta kuddfodral ingår i vår slättovade ull-serie Klippa.

Tillverkad av 100% handtovad ull, erbjuder detta kuddfodral inte bara praktisk användning utan också en touch av elegans och lyx till din inredning. Detaljerna i Kuddfodral Klippa gör den till en vacker och iögonfallande prydnad oavsett var det placeras.

Materialvalet av 100% ull garanterar inte bara en mjuk och behaglig känsla, utan också en hållbarhet och slitstyrka. Den naturliga värmen från ullen bidrar också till en inbjudande och mysig atmosfär i ditt hem.

Detta är en produkt som ingår i vår kollektion av ullprodukter från Nepal. Ett samarbete vi är otroligt glada över. Dessa handgjorda ullprodukter ger ett spännande inslag till vårt övriga sortiment. Genom att kombinera svensk design med traditionellt hantverk från Nepal skapar vi produkter som är både unika och vackra.

Kuddfodral Klippa skapade av kvinnor i Nepal

Detta är ullprodukter av finaste kvalitet, skapade med kärlek och omsorg av skickliga hantverkare i Nepal. Vårt samarbete gynnar både oss som företag och kvinnorna i Nepal. Genom att erbjuda dem arbete och möjligheten att skapa högkvalitativa produkter stöder vi deras strävan efter självständighet och självförverkligande. Varje köp från vår kollektion bidrar till att forma en bättre framtid för dessa kvinnor och deras samhälle.

Färg

Greige

Material

Mått

Tillverkningsland

Nepal

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024