Offentlig miljö

Betongmöbler & inredning

Söker du möbler eller inredning till din restaurang, café, personalrum eller ditt företag? Vi har ett brett utbud av både betongmöbler och inredning. Vi arbetar i en tidlös design med materialval som betong, stål och ull. Våra möbler tillverkas i Småland och vårt huvudsakliga inredningssortiment är även det svensktillverkat. Vi strävar efter att skapa inredning som flätas samman med naturen. Vi vill skapa rum som fungerar både inne och ute – året om!

Våra betongmöbler

Våra betongmöbler som klarar att stå ute året om är tidlösa i sin design och flätas samman fint med landskapet. I vårt sortiment har vi bord, bänkar, soffor och stolar. I flera olika mått. Just för att kunna skapa en spännande och varierande miljö för olika behov. Våra möbler tillverkas i Småland. Vi gjuter betongskivorna i egen regi och underederna görs av en lokal smed. Därav är de ett småländskt hantverk.   

Naturlig färgskala

I den naturliga färgskalan från grått till greige har vi en härlig mix av produkter i vårt inredningssortiment. De ljuva tonerna ger rummen en enhetlig och varm känsla. Här gör du som du vill, eftersom vår design är enkel passar den många stilar. Du skapar lätt en spännande och varierande miljö som sammanflätar de olika rummen.

Vår inredning

Vår inredning är av egen design och produceras i största del i Småland av vår lokala smed. Ullprodukterna kommer från Nepal där vi har ett tätt samarbete med ett företag som drivs av kvinnor för kvinnor. Dessa produkter är alla handgjorda och håller den finaste kvalité. Detta är ett samarbete vi är oerhört stolta över.

kontakt

Har ni frågor eller önskar ni offert? Ring eller maila oss gärna så tar vi det därifrån. Varje projekt ser olika ut och har olika behov. Vi är flexibla och är måna om att ni blir nöjda i ett samarbete med oss. order@grafitgra.se eller 036/33 000 70.

© Copyright - Grafitgrå 2024