Ljuslykta Hopp

  1. Stilren ljusstake i klarlackad stål med en glascylinder som skyddar ljuset. Korset kan även användas till handtag för att förflytta lyktan.

När du köper Ljuslykta Hopp går 5 kr till Erikshjälpens arbete för att stärka flickors rättigheter i Karamoja, ett område på gränsen mellan Uganda, Kenya och Sydsudan. Tack för att du ger dessa flickor HOPP om en ljusare framtid. Läs mer om detta arbete här.

499 kr

Finns i lager

"Vid ditt kors finner jag magin som förvandlar. Här finner jag styrkan. Här föds inspirationen och modet att gå i mina drömmars riktning. I mitt hjärta tänder du en hoppets låga. Genom dig blir jag ljus. Här, i din närhet ankrar jag mitt liv.  I skuggan av ditt kors vill jag i evighet vandra. Ditt ord är mina fötters lykta. Du är ljuset på min stig."

Ljuslykta Hopp är en vacker, stilren ljusstake i klarlackad stål med en glascylinder som skyddar ljuset med Grafitgrås egna design. Korset kan även användas till handtag för att förflytta lyktan när ljuslyktan inte är tänd, metallen kan bli mycket varm när ljuset är tänt. Ljuslyktan är fin i alla hemmets hörn – på hyllan, matbordet eller sideboardet. Tack vare glascylindern skyddas lågan extra mycket mot brandrisk, lämna dock aldrig ljuset utan uppsyn. Blir glascylindern sotig efter användning går det jättebra att diska den i diskmaskinen eller för hand med diskmedel och en svamp. Och skulle olyckan vara framme säljer vi reserv-cylindrar här.

Denna ljusstake är tillverkad av klarlackat stål. Vi på Grafitgrå gillar den industriella känslan, därför har vi valt att behålla alla märken, fläckar och repor från tillverkningen.

När du köper Ljuslykta Hopp går 5 kr till Erikshjälpens arbete Flickor utan brudpris  för att stärka flickors rättigheter i Karamoja, ett område på gränsen mellan Uganda, Kenya och Sydsudan, en region där var tredje flicka gifts bort innan 18 års ålder. Tack för att du ger dessa flickor HOPP om en ljusare framtid genom ditt köp av Ljuslykta Hopp. Mer info om detta projekt, och en historia om 17-åriga Christine hittar du här.

Vikt 1 kg
Färg

Klarlackat stål

Mått

Material

Tillverkningsland

Metall: Sverige, Glas: Tjeckien

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ljuslykta Hopp”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024