Stormlykta

Den levande lågan skapar värme och ett fint välkomnande vid entrén. Tål väder och vind. Ett lock som går lyfta av om man önskar. Fin både på matbordet ute men även på entrétrappan. Lyktan tål viss väta, men kommer över tid att rosta/bli fläckig om den utsätts för fukt i längre perioder.

299 kr1499 kr

Rensa
  • Tillverkad i Sverige

"Välkommen hem. Att mötas av en brinnande låga vid någons dörr, ger känslan av att man är väntad och efterlängtad. Det ger värme till själen att någon ansträngt sig. Ett ljus öppnar upp till gemenskap. Det sprider känslan av närhet. Vare sig det är en ljummen sommarkväll eller en kväll med hårda höstvindar, brinner lågan stilla och klar och säger till betraktaren - välkommen in."

Den levande lågan skapar värme och ett fint välkomnande vid entrén. Tål väder och vind. Ett lock som går lyfta av om man önskar. Fin både på matbordet ute men även på entrétrappan. Kombinera gärna de båda storlekarna tillsammans. Extraglas går att köpa till i 4-pack.

Lyktan tål viss väta, men kommer över tid att rosta/bli fläckig om den utsätts för fukt i längre perioder. Den kan också börja rosta på insidan av locket eftersom den utsätts för hög värme på grund av ljuset.

 

Har ditt glas gått sönder? Vi säljer lösa glas i 4-pack. Välj i menyn.

 

Dimensioner 25 × 25 × 50 cm
Färg

Förzinkad

Storlek

30, 50, Extraglas 30, Extraglas 50

Mått

,

Material

Tillverkningsland

Sverige

Tillbehör

"Extraglas 4-pack"

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Stormlykta”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024