Besök oss i sommar!

Mitt i Smålands Toscana

Mitt i äppledalen. Omgivna av slående vacker natur som bjuder på dalar, kullar och vatten finns vi. Vår vision är att vara en upplevelse för både insida och utsida. Vi skapar inredning i betong, ull och stål samtidigt som vi brinner för att vara en mötesplats. Vi är ett besök för hela familjen. Precis intill oss finns en sjö med brygga och sandstrand. Här finns även en mindre lekpark, perfekt för varma sommardagar. 

I vårt café har vi glass, alltid hembakat fika och våra populära flatbreds som självklart går att ta med som takeaway. Har du hund är den varmt välkommen på vår stora uteservering. Vi hoppas att ett besök hos oss gör att du får med dig något att spara i hjärtat och att viljan föds om att få återkomma många gånger!

Vår butik

Ä

Provsitt våra möbler

Mode för dam och herr

– Nu är jag äntligen här!

Det händer att besökare slår upp dörren och utbrister. – Nu är jag äntligen här! En kort mening men som rymmer så mycket. Att en djup längtan har formats inuti, kanske efter att ha följt oss på instagram under en längre tid. Att få komma och se, känna och faktiskt uppleva platsen med egna ögon och händer. Denna förväntan fyller oss med så mycket tacksamhet och energi! Att ni kommer och besöker vår upplevelseplats. Med stor glädje säger vi varmt välkommen säger vi till dig som vill och planerar att besöka oss i sommar! 

Vårt café

Ä

Meny för alla

Glass

Både som styck- och kulglass

Hembakat

Hos oss hittar du frallor och limpor på surdeg

Take away!

Finns både fika och flatbread

”Våra flatbread och surdegsfrallor har blivit ett signum för vårt café”

Evelina

Ta med dig badkläder

Precis intill finns sjö med brygg och sandstrand

Välkommen!

© Copyright - Grafitgrå 2024