Bordstablett kantig

Köp 6 st och få rabatt automatiskt i kassan!
Bordstabletten är fin att duka med både till fest och vardags, snyggt att placera besticken i Grafitgrå-taggen. Även fin att använda som duk. Tabletten går att torka av, skölja igenom och även att tvätta i ullprogram, 30°C. Sidorna är liksidiga och går att använda på båda håll. Tabletten är tillverkad i grå ull & polyester. Vi kan nu stolt säga att denna från och med september 2022 är tillverkad i Sverige! Den nya tabletten ser lite annorlunda ut jämfört med tidigare modellen.

129 kr

Finns i lager

  • Ny design från september 2022
  • Vi kan nu stolt säga att denna från och med september 2022 är tillverkad i Sverige! Den nya tabletten ser lite annorlunda ut jämfört med tidigare modellen.

Denna kantiga gråa bordstablett är fin att duka med både till fest och vardags. Tabletten skyddar bordet och ger samtidigt en lyxig och mer exklusiv känsla till dukningen. Kombinera gärna med våra Glasunderlägg och Bordslöpare i samma design och gör dukningen komplett. Under Grafitgrå-etiketten kan du placera besticken. Denna bordstablett är även fin att använda som duk mitt på bordet. Tabletten går att torka av, skölja igenom och även att tvätta i ullprogram, 30°C. Sidorna är liksidiga och går att använda på båda håll. Tabletten är tillverkad i en blanding av mörkgrå ull och polyester.

Köp 6 st och få rabatt automatiskt i kassan!

Vi kan nu stolt säga att denna från och med september 2022 är tillverkad i Sverige! Den nya tabletten ser lite annorlunda ut jämfört med tidigare modellen.

Färg

Grå

Mått

Material

, ,

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bordstablett kantig”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2023