Underlägg Klippa 23

Underlägg Klippa 23 är ett underlägg tillverkat av handtovad ull i färgen greige. Ett fantastiskt hantverk. Det är 100% ull av högsta kvalité. Kan användas som grytunderlägg eller som duk.

219 kr

Finns i lager

"Dessa otroligt fina produkter är tillverkade för hand av kvinnor i Nepal. De står bakom ett företag som jobbar för kvinnors rättigheter och värde, och för dem är det viktigt att ge kvinnor arbete med rättvisa förhållanden. De har stor entusiasm och glöd för det arbete de gör och den kontakt vi har med dem är otroligt inspirerande. När du beställer dessa fina produkter är du med och stöttar detta projekt och ger arbete till flera kvinnor i Nepal."

Underlägg Klippa 23 är ett grytunderlägg/duk tillverkat av handtovad ull i färgen greige. Ett fantastiskt hantverk. Det är 100% ull av högsta kvalité. Kan användas som grytunderlägg eller duk.

Underlägg Klippa 23 är en mångsidig och stilfull produkt som berikar ditt hem på många sätt. Tillverkad av 100% handtovad ull, erbjuder detta grytunderlägg/duk inte bara praktisk användning utan också en touch av elegans och lyx till din inredning. Detaljerna i Underlägg Klippa 23 gör det till en vacker och iögonfallande prydnad oavsett var det placeras.

Materialvalet av 100% ull garanterar inte bara en mjuk och behaglig känsla, utan också en hållbarhet och slitstyrka. Den naturliga värmen från ullen bidrar också till en inbjudande och mysig atmosfär i ditt hem.

Detta är en produkt som ingår i vår kollektion av ullprodukter från Nepal. Ett samarbete vi är otroligt glada över. Dessa handgjorda ullprodukter ger ett spännande inslag till vårt övriga sortiment. Genom att kombinera svensk design med traditionellt hantverk från Nepal skapar vi produkter som är både unika och vackra.

Underlägg Klippa 23 skapade av kvinnor i Nepal

Detta är ullprodukter av finaste kvalitet, skapade med kärlek och omsorg av skickliga hantverkare i Nepal. Vårt samarbete gynnar både oss som företag och kvinnorna i Nepal. Genom att erbjuda dem arbete och möjligheten att skapa högkvalitativa produkter stöder vi deras strävan efter självständighet och självförverkligande. Varje köp från vår kollektion bidrar till att forma en bättre framtid för dessa kvinnor och deras samhälle.

Färg

Greige

Mått

Material

Tillverkningsland

Nepal

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Underlägg Klippa 23”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Copyright - Grafitgrå 2024