Brödkorg Sten

Brödkorg Sten är en mångsidig och stilfull produkt som kan användas till bland annat brödkorg, fruktkorg eller förvaring. Denna produkt berikar ditt hem på många sätt. Tillverkad av 100% handtovad ull, erbjuder denna låga ullkorg inte bara praktisk användning utan också en touch av elegans och lyx till din inredning.

399 kr

Färg
Rensa

"Dessa otroligt fina produkter är tillverkade för hand av kvinnor i Nepal. De står bakom ett företag som jobbar för kvinnors rättigheter och värde, och för dem är det viktigt att ge kvinnor arbete med rättvisa förhållanden. De har stor entusiasm och glöd för det arbete de gör och den kontakt vi har med dem är otroligt inspirerande. När du beställer dessa fina produkter är du med och stöttar detta projekt och ger arbete till flera kvinnor i Nepal."

Brödkorg Sten är en mångsidig och stilfull produkt som kan användas till bland annat brödkorg, fruktkorg eller förvaring. Denna produkt berikar ditt hem på många sätt. Tillverkad av 100% handtovad ull, erbjuder denna låga ullkorg inte bara praktisk användning utan också en touch av elegans och lyx till din inredning. Detaljerna i ullkorg Sten låg gör den till en vacker och iögonfallande prydnad oavsett var det placeras.

Varje enskild ullboll är noga handtovad och varsamt sammanfogad till sin slutliga form. Det är ett fantastiskt hantverk som framhäver den skicklighet och omsorg som har lagts ned i tillverkningsprocessen. Det är den kärleksfulla uppmärksamheten på detaljer som verkligen gör detta underlägg till något speciellt och unikt.

Materialvalet av 100% ull garanterar inte bara en mjuk och behaglig känsla, utan också en hållbarhet och slitstyrka. Den naturliga värmen från ullen bidrar också till en inbjudande och mysig atmosfär i ditt hem.

Detta är en produkt som ingår i vår kollektion av ullprodukter från Nepal. Ett samarbete vi är otroligt glada över. Dessa handgjorda ullprodukter ger ett spännande inslag till vårt övriga sortiment. Genom att kombinera svensk design med traditionellt hantverk från Nepal skapar vi produkter som är både unika och vackra.

Brödkorg Sten skapade av kvinnor i Nepal

Detta är en produkt som ingår i vår kollektion av ullprodukter från Nepal. Ett samarbete vi är otroligt glada över. Dessa handgjorda ullprodukter ger ett spännande inslag till vårt övriga sortiment. Genom att kombinera svensk design med traditionellt hantverk från Nepal skapar vi produkter som är både unika och vackra. Detta är ullprodukter av finaste kvalitet, skapade med kärlek och omsorg av skickliga hantverkare i Nepal. Vårt samarbete gynnar både oss som företag och kvinnorna i Nepal. Genom att erbjuda dem arbete och möjligheten att skapa högkvalitativa produkter stöder vi deras strävan efter självständighet och självförverkligande. Varje köp från vår kollektion bidrar till att forma en bättre framtid för dessa kvinnor och deras samhälle.

Mått

Material

Tillverkningsland

Nepal

Färg

Grå, Greige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Brödkorg Sten”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024