Väggljusstake Vinkel

En enkel vinkel i plåt som bär den vackra ljuslågan och låter den reflekteras i stålet. Den hängs enkelt upp med en spik eller skruv i väggen. Det obehandlade stålet ger en industriell känsla och har bland annat kvar märken efter svetsning och tillverkning, så varje ljusstake är helt unik. Den kan också rosta om den kommer i kontakt med fukt.

299 kr

Finns i lager

"Inte en kristallklar spegelbild. Mer en diffus bild av något som är verkligt. Här fångas det som är vikten av det som ögat ser. Värmen. Och den kastas tillbaka till betraktaren likt ett skimmer som sprider sig ut över väggen. Här möter vi vikten av att det ljus man själv bär på insidan behöver få en chans att reflekteras in i andra människor, att det behövs en plats där man kan få sitt ljus återskapat. Där känslan av att bli sedd och älskad finns. Hur det hjälper ljuset att sprida sig vidare och bli ännu mer synligt. I oss och kring oss. 
Så sprid hans budskap om att älska sin nästa som sig själv, vidare. Sprid det högt, lågt och rakt in i människors hjärtan. Då kommer deras ljus ge reflektion, rakt in i vår värld och tillsammans kommer deras skimmer skingra mörkret och ge ljuset och kärleken en större plats."

En enkel vinkel i plåt som bär den vackra ljuslågan och låter den reflekteras i stålet. Den hängs enkelt upp med en spik eller skruv i väggen.

Denna ljusstake är tillverkad av obehandlat stål. Det innebär att stålet inte har någon som helst behandling i form av lack eller liknande. Vi på Grafitgrå gillar den industriella känslan, därför har vi valt att behålla alla märken, fläckar och repor från tillverkningen. Den kan också rosta om den kommer i kontakt med fukt.

Vikt 0,7 kg
Dimensioner 10 × 10 × 35 cm
Mått

Material

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Väggljusstake Vinkel”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024