Betongbord 240

En svensktillverkat betongbord för 8-10 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Passar perfekt när hela kompisgänget är samlat. Självklart kan också betongbordet stå inomhus.
Betongbordet finns även i längderna 70, 120 och 180 cm.

21995 kr

Fåtal i lager

Betongbord 240 är ett svensktillverkat betongbord för 8-10 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För att vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Passar perfekt när hela kompisgänget är samlat. Självklart kan också betongbordet stå inomhus.
Betongbordet finns även i längderna 70180 och 240 cm.

Bordet passar perfekt ihop med vår Betongbänk 120 och Betongsoffa 120 eller vår Stol. Se fler möjliga kombinationer här. Vill du se mer inspiration gå gärna in på naturlig form och kolla in hennes kreativa miljöer där våra bord har en naturlig plats i hennes trädgårdsdesign.

Du kan även kombinera två styck Betongbord 120 för att få samma längd på bordet men blir då flexibel om du vill kunna dra isär borden och ha dem på olika platser ibland. Se exempel på våra bilder.

Egen design och produktion

Eftersom vi tillverkar bordet av betong och galvaniserat stål, får betongbord 120 en industriell känsla och en lång livslängd. Vi tillverkar alla våra betongmöbler i Småland, vilket är något som vi är väldigt stolta över. Vi utför gjutningen av betongen själva i vårt gjuteri i Kaxholmen och vi svetsar metallen inte långt härifrån.

Eftersom vi gjuter våra betongmöbler för hand, blir varje möbel helt unik med sina små skavanker och råa kanter. Vi har beslutat att inte slipa, polera eller lacka möblerna, så ni får en möbel direkt från gjutformen precis som den är. Andra leverantörer tillverkar ofta betongbord som inte är gjorda av ren betong, utan de blandar ofta betongen med andra tillsatser och fibrer. Detta gör att de ofta inte klarar av minusgrader och snö, vilket våra betongmöbler gör.

Vi levererar betongbordet färdigmonterad direkt till din dörr med hemleverans. Om du bor i södra Sverige, hanterar vi leveransen själva; annars skickar vi våra möbler med DHL Home Delivery.

Behöver du mer kunskap om vårt sortiment av betongmöbler? Eller letar du efter hjälp för att skräddarsy den perfekta möbeluppsättningen för din uteplats? Klicka här för att utforska mer! Gå gärna in och läs vår Q&A på länken innan du gör ditt köp av våra möbler.

Läs mer om vårt hållbarhetstänk här.

Vid leverans

Vi levererar betongbordet omonterat direkt till dig med hemleverans. Om du bor i södra Sverige, hanterar vi leveransen själva; annars skickar vi våra möbler med DHL Home Delivery.
Betongskivorna ligger emballerade på en pall och underredet bredvid. Gör såhär för att montera bordet:

    1. Placera underredet på plats.
    2. Innan du limmar, placera betongskivorna på bordet. Om du upptäcker att det blir ett glapp mellan skivorna i mitten, testa att rotera dem för att hitta bästa möjliga passform. Ta sedan av skivorna igen.
    3. Montera stödbenet om det önskas. Vi rekommenderar att använda stödbenet främst om bordet står på mjukare underlag, tex trallgolv. Det kan annars uppstå svikt på grund av bordets tyngd. Konstruktionen håller dock även utan stödbenet.
    4. Använd det lim som följer med vid köpet av bordet. Dra en sträng av lim på hela underredet och placera första skivan ovanpå. Dra en sträng lim på skivans kortsida som kommer möta skiva nummer 2. Placera den andra skivan på underredet och skjut den mot den limmade skivan.

Med bordet ingår ett stödben som man kan placera i mitten under bordet. Detta är valfritt att använda, men utan stödbenet kan bordet svacka lite. 

Vikt 120 kg
Dimensioner 240 × 90 × 74 cm

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Betongbord 240”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024