Betongbord 240

En svensktillverkat betongbord för 8-10 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Passar perfekt när hela kompisgänget är samlat. Självklart kan också betongbordet stå inomhus.
Betongbordet finns även i längderna 70, 120 och 180 cm.

21995 kr

Finns i lager

Ett svensktillverkat betongbord för 8-10 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Passar perfekt när hela kompisgänget är samlat. Självklart kan också betongbordet stå inomhus.
Betongbordet finns även i längderna 70, 120 och 180 cm.

Bordet passar perfekt ihop med två av våra Betongbänkar 120 eller Betongsoffor 120 eller våra Stolar. Se fler möjliga kombinationer här.

Eftersom bordet är tillverkat av betong och galvaniserat stål har betongbordet en industriell känsla och en lång livslängd. Alla våra betongmöbler är tillverkade i Småland, något som vi är väldigt stolta över. Vi gjuter betongen själva i vårt gjuteri i Kaxholmen och metallen svetsas inte långt härifrån.

Då våra betongmöbler är gjutna för hand är alla helt unika med sina små skavanker och råa kanter. Vi har valt att inte slipa, polera eller lacka möblerna, utan ni får en möbel direkt från gjutformen precis som den är. Ofta är betongbord från andra leverantörer faktiskt inte gjord av ren betong, utan betongen blandas ofta med andra tillsatser och fibrer. Detta gör att de ofta inte klarar av minusgrader och snö, vilket våra betongmöbler gör. 

Vill du veta mer om våra betongmöbler? Eller vill du ha hjälp att hitta den perfekta kombon möbler till just din uteplats? Klicka här! Läs gärna vår Q&A på länken innan du köper våra möbler.

Läs mer om vårt hållbarhetstänk här.

Betongbordet levereras omonterat med hemleverans, direkt hem till dig. Bor du i södra Sverige levererar vi till dig själva, annars levereras våra möbler med DHL Home Delivery.
Betongskivorna ligger emballerade på en pall och underredet bredvid. Gör såhär för att montera bordet:

    1. Placera underredet på plats.
    2. Innan du limmar, placera betongskivorna på bordet. Om du upptäcker att det blir ett glapp mellan skivorna i mitten, testa att rotera dem för att hitta bästa möjliga passform. Ta sedan av skivorna igen.
    3. Montera stödbenet om det önskas. Vi rekommenderar att använda stödbenet främst om bordet står på mjukare underlag, tex trallgolv. Det kan annars uppstå svikt på grund av bordets tyngd. Konstruktionen håller dock även utan stödbenet.
    4. Använd det lim som följer med vid köpet av bordet. Dra en sträng av lim på hela underredet och placera första skivan ovanpå. Dra en sträng lim på skivans kortsida som kommer möta skiva nummer 2. Placera den andra skivan på underredet och skjut den mot den limmade skivan.

Med bordet ingår ett stödben som man kan placera i mitten under bordet. Detta är valfritt att använda, men utan stödbenet kan bordet svacka lite. 

Vikt 120 kg
Dimensioner 240 × 90 × 74 cm

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Betongbord 240”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2023