Betongbord 180

En svensktillverkat betongbord för 6-8 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Passar perfekt till den lite större familjen i köket eller på altanen. Självklart kan också betongbordet stå inomhus. Betongbordet finns även i längderna 70, 120 och 240 cm.

18995 kr

Fåtal i lager

Betongbord 180 är ett svensktillverkat betongbord för 6-8 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För att vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Passar perfekt till den lite större familjen i köket eller på altanen, eller varför inte som skrivbord? Självklart kan också betongbordet stå inomhus.
Betongbordet finns även i längderna 70180 och 240 cm.

Bordet passar perfekt ihop med vår Betongbänk 120 och Betongsoffa 120 eller vår Stol. Se fler möjliga kombinationer här. Vill du se mer inspiration gå gärna in på naturlig form och kolla in hennes kreativa miljöer där våra bord har en naturlig plats i hennes trädgårdsdesign.

Egen design och produktion

Eftersom vi tillverkar bordet av betong och galvaniserat stål, får betongbord 120 en industriell känsla och en lång livslängd. Vi tillverkar alla våra betongmöbler i Småland, vilket är något som vi är väldigt stolta över. Vi utför gjutningen av betongen själva i vårt gjuteri i Kaxholmen och vi svetsar metallen inte långt härifrån.

Eftersom vi gjuter våra betongmöbler för hand, blir varje möbel helt unik med sina små skavanker och råa kanter. Vi har beslutat att inte slipa, polera eller lacka möblerna, så ni får en möbel direkt från gjutformen precis som den är. Andra leverantörer tillverkar ofta betongbord som inte är gjorda av ren betong, utan de blandar ofta betongen med andra tillsatser och fibrer. Detta gör att de ofta inte klarar av minusgrader och snö, vilket våra betongmöbler gör.

Vi levererar betongbordet färdigmonterad direkt till din dörr med hemleverans. Om du bor i södra Sverige, hanterar vi leveransen själva; annars skickar vi våra möbler med DHL Home Delivery.

Behöver du mer kunskap om vårt sortiment av betongmöbler? Eller letar du efter hjälp för att skräddarsy den perfekta möbeluppsättningen för din uteplats? Klicka här för att utforska mer! Gå gärna in och läs vår Q&A på länken innan du gör ditt köp av våra möbler.

Läs mer om vårt hållbarhetstänk här.

Vikt 100 kg
Dimensioner 180 × 90 × 74 cm
Ytbehandling

Galvaniserat

Mått

Material

Tål frost

Ja

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Betongbord 180”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024