Stol

En svensktillverkad, galvaniserad, staplingsbar stol som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Stolen har skålad sits och ryggstöd vilket gör att den är skön att sitta på länge. Den är tillverkad i Småland och är tillverkad i svetsat, galvaniserat stål precis som våra bordsben på alla betongmöbler vilket innebär att den inte rostar.

2499 kr

Finns i lager

En svensktillverkad, galvaniserad, staplingsbar stol som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Stolen har skålad sits och ryggstöd vilket gör att den är skön att sitta på länge. Stolen är tillverkad i Småland och är tillverkad i svetsat, galvaniserat stål precis som våra bordsben på alla betongmöbler vilket innebär att den inte rostar.

Denna galvade stol blåser inte iväg då den både är lite tyngre, och tillverkad av smala ribbor som släpper igenom vinden. Stolen är självklart också mycket snygg inomhus. Ytan har till en början en glänsande silverton, men efter att den stått ute blir den matt. Om man vill ha tillbaka den blanka ytan går detta att polera upp igen om man vill med en microfiberduk och ett metallpolermedel, till exempel Autosol.

Vi rekommenderar vår Underlägg Klippa 40 eller ett Lammskinn på sitsen om man vill ha något värmande.

Vi levererar stolen/stolarna direkt till din dörr med hemleverans. Om du bor i södra Sverige, hanterar vi leveransen själva; annars skickar vi våra möbler med DHL Home Delivery.

Stolen har en leveranstid på ca 4 veckor. 

Vill du veta mer om våra betongmöbler? Eller vill du ha hjälp att hitta den perfekta kombon möbler till just din uteplats? Klicka här! Läs gärna vår Q&A på länken innan du köper våra möbler.

Läs mer om vårt hållbarhetstänk här.

Sittbredd (cm)

44

Total bredd (cm)

51

Sittdjup (cm)

45

Sitthöjd (cm)

47

Total höjd (cm)

84

Tillverkningsland

Sverige

Material

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Stol”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024