Kyrkor

forma en helhet

Går ni i tankarna om att förnya era kyrka på något vis eller kanske rent av bygga om? Vi är ett företag som designar och tillverkar inredning som pekar på den kristna tron. Med vår inredning önskar vi sprida hoppet i den värld vi lever och forma något som får beröra både insida och utsida. Med våra produkter kan ni enkelt skapa en helhet som väver samman kyrkans olika rum på ett vackert och harmoniskt sätt.

En tidlös inredning

Med produkter av egen design står vi för en tidlös inredning baserad på naturens material: betong, ull och stål. Vi strävar efter att vara något som ger harmoni och vara över tid. Därför strävar vi efter att forma produkter som ger ro och skapar en vilsam miljö.   

Naturlig färgskala

I den naturliga färgskalan från grått till greige har vi en härlig mix av produkter i vårt inredningssortiment. De ljuva tonerna ger rummen en enhetlig och varm känsla. Här gör du som du vill, eftersom vår design är enkel passar den många stilar. Du skapar lätt en spännande och varierande miljö i din kyrka, som sammanflätar de olika rummen.

Ljusringen går att specialbeställa

Texter med hopp

Till flera av våra produkter skriver vi texter. Dessa skickas med på kort tillsammans med produkten. Dessa kan du läsa på varje enskild produkt på vår hemsida. Exemplet nedan visar texten som följer vår storsäljare Ljuslykta Hopp.

kontakt

Har ni frågor eller önskar ni offert? Ring eller maila oss gärna så tar vi det därifrån. Varje projekt ser olika ut och har olika behov. Vi är flexibla och är måna om att ni blir nöjda i ett samarbete med oss. order@grafitgra.se eller 036/33 000 70.

© Copyright - Grafitgrå 2024