Nyckelskåp Vrå

Ett nyckelskåp i metall med magnetisk stängning i tre olika färger.

1299 kr

Färg
Nollställ

"En samlingsplats för öppenheten. En liten vrå att förvara livet. Tänk om vi kunde leka med tanken, att var och en av våra nycklar leder till ett öppnare liv istället för till materiella ting. Kanske skulle vi kunna se dem med andra ögon då. Kanske blåser vi liv i något otroligt vackert i denna sanning? Som att oändligheten får ett spelrum i vår vardag. Att den blir som levande i vår hand? Något här väcker min nyfikenhet och fantasi, kanske hos dig också när du läser. Tänk om nycklarna vi äger kan börja användas till att öppna upp platser inom oss som gör oss mer lyhörda?

Ett liv fullt med nycklar kan bli ett ensamt liv, men det kan likaså bli det rikaste liv någonsin. Allt beroende på hur vi använder dem. Om vi låser om oss eller öppnar upp. En borttappad nyckel skapar tomrum. Plötsligt står vi vilsna utan den. Vi behöver dem för de gör vårt liv tryggt och meningsfullt. Genom dem kan vi gå genom låsta dörrar. De hjälper oss att känna frihet och gemenskap. Väljer vi sen att en dag öppna vår hand och sträcka den mot himlen, läggs där också de osynliga nycklarna som öppnar porten till evighetens land. Och då, när det händer, flödar kärleken in i vårt liv och flätar samman två världar till en."

Ett nyckelskåp i metall med magnetisk stängning i tre olika färger.

 

Vrå är ett smakfullt nyckelskåp designat 2008 av Elin Ginal och Rickard Heldemyr, tillverkat i Småland. De gav först ut produkten under det småländska företaget Röshult, men designen har nu kommit hem till Grafitgrå. ”Jag såg ett behov av ett stilrent nyckelskåp som är anpassat även för trånga utrymmen” ,säger Elin om produkten. Ideén med den avlånga designen är att nyckelremmar och längre knippor ryms i skåpet. Luckan till skåpet är format som ett v, i detta skapas ett vackert skuggspel och ger skåpet dess karaktär med olika uttryck beroende på
luckans läge.

 

 

 

Vikt 3 kg
Färg

Greige, Obehandlat stål, Vit

Mått

Storlek

W10 x H80 cm

Material

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Nyckelskåp Vrå”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

© Copyright - Grafitgrå 2022