Marschallhållare Kryss

En stilren och rosttålig marschallhållare. Denna maschallhållare är fin ensam, men också i stor grupp, ställ till exempel ut längs med gången, på båda sidor, till din entré för att välkomna dina gäster på ett maffigt sätt eller placera ut på varannat trappsteg på entrétrappan. Våra stora blockljus passar perfekt till denna produkt.

359 kr

Finns i lager

  • Tillverkade i Sverige

En stilren och rosttålig marschallhållare. Denna maschallhållare är fin ensam, men också i stor grupp, ställ till exempel ut längs med gången, på båda sidor, till din entré för att välkomna dina gäster på ett maffigt sätt eller placera ut på varannat trappsteg på entrétrappan. Matcha hållaren med våra andra utomhusljusstakar, till exempel Ljuslykta Liv och Ljuslykta Kryss 20.

Marshallhållaren är förzinkad och därmed rosttålig. Marschallhållaren tål viss väta, men kommer över tid att rosta/bli fläckig om den utsätts för fukt i längre perioder. Om detta händer kan man försöka putsa upp ytan med tex Autosol eller annat metallputsmedel. Lämna inte en marschall i hållaren långt efter att du har använt den, då marschaller rostar, och detta kan göra att även marschallhållaren rostar snabbare.

Marschall ingår ej, men vi rekommenderar en marschall med silvrigt ovansida för att matcha bäst med hållaren. Till exempel denna variant.

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024