Loungesoffa 120

En svensktillverkad loungesoffa för 2-3 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Loungesoffan skapar en soft och avslappnad sittgrupp i trädgårdsmiljön. Snyggt att kombinera soffan i grupp, mitt emot varandra, i vinkel eller på längden efter varandra. Sitsens storlek håller ett standardmått om man vill komplettera med dynor. Självklart kan också betongsoffan stå inomhus.

9995 kr

Fåtal i lager

Loungesoffa 120 är en svensktillverkad loungesoffa för 2-3 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Våra loungemöbler skapar en soft och avslappnad sittgrupp i trädgårdsmiljön. Snyggt att kombinera soffan i grupp, mitt emot varandra, i vinkel eller på längden efter varandra. Sitsens storlek håller ett standardmått om man vill komplettera med dynor. Våra egna dynor hittar du här. Självklart kan också betongsoffan stå inomhus.

Loungesoffan passar perfekt ihop med Loungebord 120 eller Betongbänk 120. Se fler möjliga kombinationer här.

Egen design och produktion

Eftersom vi tillverkar Loungesoffan av betong och galvaniserat stål, får loungesoffan 120 en industriell känsla och en lång livslängd. Vi tillverkar alla våra betongmöbler i Småland, vilket är något som vi är väldigt stolta över. Vi utför gjutningen av betongen själva i vårt gjuteri i Kaxholmen, och vi svetsar metallen inte långt härifrån.

Eftersom vi gjuter våra betongmöbler för hand, blir varje möbel helt unik med sina små skavanker och råa kanter. Vi har beslutat att inte slipa, polera eller lacka möblerna, så ni får en möbel direkt från gjutformen precis som den är. Andra leverantörer blandar ofta betong med andra tillsatser och fibrer när de tillverkar betongbänkar. Vilket gör att de ofta inte klarar av minusgrader och snö, vilket våra betongmöbler gör.

Vi levererar Loungesoffan färdigmonterad direkt till din dörr med hemleverans. Om du bor i södra Sverige, hanterar vi leveransen själva; annars skickar vi våra möbler med DHL Home Delivery.

Behöver du mer kunskap om vårt sortiment av betongmöbler? Eller letar du efter hjälp för att skräddarsy den perfekta möbeluppsättningen för din uteplats? Klicka här för att utforska mer! Gå gärna in och läs vår Q&A på länken innan du gör ditt köp av våra möbler.

Läs mer om vårt hållbarhetstänk här.

Vikt 70 kg
Dimensioner 120 × 64 × 65 cm
Material

Sitthöjd (cm)

34

Sittdjup (cm)

60

Höjd ryggstöd (cm)

32

Total höjd (cm)

65

Total bredd (cm)

120

Tål frost

Ja

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Loungesoffa 120”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024