Ljuslykta Kryss 20

Ljuslykta Kryss 20 är en ”utomhusverison” av vår populära Kryss 20. Metallen är förzinkad, vilket gör att den inte rostar utomhus, och lågan skyddas från vinden av en glascylinder.

489 kr

Finns i lager

  • Tillverkad i Sverige
  • Kan stå ute året om

"Likt från korsets mitt strålar från hjärtat värme och ljus. Härifrån utgår livet. Var ett ljus i mörkret. Var en plats där människor känner trygghet och närhet. I den värld vi lever behöver vi få omges och inneslutas av verklig frid."

Ljuslykta Kryss 20 är en utomhusljusstake i samma serie som vår populära Kryss 20 för kronljus. Metallen är förzinkad, vilket gör att den inte rostar utomhus, och lågan skyddas från vinden av en glascylinder. Blir det storm rekommenderar vi att ta in glascylindern, då den vid väldigt kraftig blåst kan gå sönder. Skulle olyckan ändå vara framme säljer vi reserv-cylindrar här.

Utomhusprodukter – för alla årstider

Skapa en vacker utomhusmiljö som du kan ha kvar året runt med produkter från Grafitgrå. Vi älskar vackra miljöer, både inomhus och utomhus. Vi har skapat många produkter för just trädgård med visionen om att slippa kånka ut och in när det regnar eller blir vinter. Det ska kännas trevligt att kolla ut över altanen – även om vädret inte tillåter att vara ute. Därför kan våra betongmöbler stå ute året om, och samma även för vår utomhusserie med förzinkade produkter. Självklart är miljön och människors arbetsförhållanden viktiga för oss. Därför är denna ljusstake tillverkad av en lokal smed i Småland och glascylindern är från Europa.

Färg

Förzinkad

Mått

Material

Tillverkningsland

Metall: Sverige, Glascylinder: Tjeckien

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ljuslykta Kryss 20”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2023