Betongbord 70

En svensktillverkat betongbord för 2-4 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Passar perfekt på den lilla balkongen. Självklart kan också betongbordet stå inomhus.
Betongbordet finns även i längderna 120, 180 och 240 cm.

8995 kr

Fåtal i lager

Ett svensktillverkat betongbord för 2-4 personer som kan stå utomhus året om, i alla väder. För vem har tid och plats att flytta in och ut möblerna när snön kommer? Eller lust att oroa sig för att möblerna ska blåsa bort vid storm? Passar perfekt på den lilla balkongen eller i det lilla köket. Självklart kan också betongbordet stå inomhus.
Betongbordet finns även i längderna 120, 180 och 240 cm.

Bordet passar perfekt ihop med vår Betongpall eller vår Stol. Se fler möjliga kombinationer här.

Eftersom bordet är tillverkat av betong och galvaniserat stål har betongbordet en industriell känsla och en lång livslängd. Alla våra betongmöbler är tillverkade i Småland, något som vi är väldigt stolta över. Vi gjuter betongen själva i vårt gjuteri i Kaxholmen och metallen svetsas inte långt härifrån.

Då våra betongmöbler är gjutna för hand är alla helt unika med sina små skavanker och råa kanter. Vi har valt att inte slipa, polera eller lacka möblerna, utan ni får en möbel direkt från gjutformen precis som den är. Ofta är betongbord från andra leverantörer faktiskt inte gjord av ren betong, utan betongen blandas ofta med andra tillsatser och fibrer. Detta gör att de ofta inte klarar av minusgrader och snö, vilket våra betongmöbler gör. 

Betongbordet levereras färdigmonterad med hemleverans, direkt hem till dig. Bor du i södra Sverige levererar vi till dig själva, annars levereras våra möbler med DHL Home Delivery.

Vill du veta mer om våra betongmöbler? Eller vill du ha hjälp att hitta den perfekta kombon möbler till just din uteplats? Klicka här! Läs gärna vår Q&A på länken innan du köper våra möbler.

Läs mer om vårt hållbarhetstänk här.

Vikt 60 kg
Dimensioner 70 × 70 × 74 cm
Färg

Grå

Mått

Material

Tål frost

Ja

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Betongbord 70”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024