Nyckelskåp Vrå

Ett avlångt nyckelskåp i metall med magnetisk stängning i tre olika färger som är fin bredvid dörren i hallen. Stängd blir nyckelskåpet en snygg inredningsdetalj, som inte ser ut som ett typiskt nyckelskåp.

1499 kr

Färg
Rensa

”En samlingsplats för öppenheten. En liten vrå att förvara livet. Tänk om vi kunde leka med tanken, att var och en av våra nycklar leder till ett öppnare liv istället för till materiella ting. Kanske blåser vi liv i något otroligt vackert då. Tänk om nycklarna vi äger kan börja användas till att öppna upp platser inom oss som gör oss mer lyhörda?

En borttappad nyckel skapar tomrum. Plötsligt står vi vilsna utan den. Vi behöver dem för de gör vårt liv tryggt och meningsfullt. Genom dem kan vi gå genom låsta dörrar. De hjälper oss att känna frihet och gemenskap. Väljer vi sen att en dag öppna vår hand och sträcka den mot himlen, läggs där också de osynliga nycklar som öppnar porten till evighetens land. Och då, när det händer, flödar kärleken in i vårt liv och flätar samman två världar till en.”

Ett avlångt nyckelskåp i metall med magnetisk stängning i tre olika färger som är fin bredvid dörren i hallen. Stängd blir skåpet en snygg inredningsdetalj, som inte ser ut som ett typiskt nyckelskåp.

Historian

Nyckelskåp Vrå är designad av Rickard Heldemyr och Grafitgrås grundare Elin Ginal 2008. De gav först ut produkten under det småländska företaget Röshults och hette då ”Ark key cabinett”. Nu har designen åter kommit tillbaka, denna gång under Grafitgrås vingar – och i nya färger.

”Jag såg ett behov av ett stilrent nyckelskåp som är anpassat även för trånga utrymmen” säger Elin om produkten.

Idén med den avlånga designen är att nyckelremmar och längre knippor ryms i skåpet. Luckan till skåpet är format som ett v, i detta skapas ett vackert skuggspel och ger skåpet dess karaktär med olika uttryck beroende på luckans läge.

Andra fina detaljer till hallen är vår Hallmöbel och våra ullkorgar.

Ytbehandling

En variant av detta nyckelskåp är tillverkad av obehandlat stål. Det innebär att stålet inte har någon som helst behandling i form av lack eller liknande.Vi på Grafitgrå gillar den industriella känslan, därför har vi valt att behålla alla märken, fläckar och repor från tillverkningen.
Den vita och greigea varianten är mattlackade.

 

Vikt 3 kg
Färg

Greige, Obehandlat stål, Vit

Mått

Storlek

W10 x H80 cm

Material

Tillverkningsland

Sverige

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nyckelskåp Vrå”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024