Ullkorg Klippa

Handtovad slät Ullkorg, till diverse förvaring eller blommor. Alla tre storlekar finns i grått och den lilla finns även i greige. Vacker i sin enkla och operfekta form. Ingen korg är den andra exakt lik, så måtten är ungefärliga och kan diffa lite från produkt till produkt. Fin att kombinera med våra andra modeller av ullkorgar.

259 kr599 kr

Färg
Rensa

"Dessa otroligt fina produkter är tillverkade för hand av kvinnor i Nepal. De står bakom ett företag som jobbar för kvinnors rättigheter och värde, och för dem är det viktigt att ge kvinnor arbete med rättvisa förhållanden. De har stor entusiasm och glöd för det arbete de gör och den kontakt vi har med dem är otroligt inspirerande. När du beställer dessa fina produkter är du med och stöttar detta projekt och ger arbete till flera kvinnor i Nepal."

Ullkorg Klippa är en handtovad slät Ullkorg, till diverse förvaring eller blommor. Alla tre storlekar finns i grått och den lilla finns även i greige. Vacker i sin enkla och operfekta form. Ingen korg är den andra exakt lik, så måtten är ungefärliga och kan diffa lite från produkt till produkt. Fin att kombinera med våra andra modeller av ullkorgar.

Denna produkt berikar ditt hem på många sätt. Tillverkad av 100% handtovad ull, erbjuder denna ullkorg inte bara praktisk användning utan också en touch av elegans och lyx till din inredning. Detaljerna i Ullkorg Klippa gör den till en vacker och iögonfallande prydnad oavsett var det placeras.

Materialvalet av 100% ull garanterar inte bara en mjuk och behaglig känsla, utan också en hållbarhet och slitstyrka. Den naturliga värmen från ullen bidrar också till en inbjudande och mysig atmosfär i ditt hem.

Detta är en produkt som ingår i vår kollektion av ullprodukter från Nepal. Ett samarbete vi är otroligt glada över. Dessa handgjorda ullprodukter ger ett spännande inslag till vårt övriga sortiment. Genom att kombinera svensk design med traditionellt hantverk från Nepal skapar vi produkter som är både unika och vackra.

Ullkorg Klippa skapade av kvinnor i Nepal

Detta är en produkt som ingår i vår kollektion av ullprodukter från Nepal. Ett samarbete vi är otroligt glada över. Dessa handgjorda ullprodukter ger ett spännande inslag till vårt övriga sortiment. Genom att kombinera svensk design med traditionellt hantverk från Nepal skapar vi produkter som är både unika och vackra. Detta är ullprodukter av finaste kvalitet, skapade med kärlek och omsorg av skickliga hantverkare i Nepal. Vårt samarbete gynnar både oss som företag och kvinnorna i Nepal. Genom att erbjuda dem arbete och möjligheten att skapa högkvalitativa produkter stöder vi deras strävan efter självständighet och självförverkligande. Varje köp från vår kollektion bidrar till att forma en bättre framtid för dessa kvinnor och deras samhälle.

Färg

Grå, Greige

Mått

, ,

Storlek

Liten, Mellan, Stor

Material

Tillverkningsland

Nepal

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ullkorg Klippa”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024