Tvättkorg Klippa

Tvättkorg Klippa är en grå, stor ullkorg som kan användas som till exempel tvättkorg eller för förvaring av till exempel plädar eller kuddar. Korgen är tillverkad av handtovad ull. Varje ullboll tovas för hand och sys sedan ihop till sin helhet. Ett fantastiskt hantverk. Det är 100% ull av högsta kvalité.

999 kr

Finns i lager

Tvättkorg Klippa är en grå, stor ullkorg som kan användas som till exempel tvättkorg eller för förvaring av till exempel plädar eller kuddar. Korgen är tillverkad av handtovad ull.

Denna produkt berikar ditt hem på många sätt. Tillverkad av 100% handtovad ull, erbjuder denna ullkorg inte bara praktisk användning utan också en touch av elegans och lyx till din inredning. Detaljerna i Tvättkorg Klippa gör den till en vacker och iögonfallande prydnad oavsett var det placeras.

Materialvalet av 100% ull garanterar inte bara en mjuk och behaglig känsla, utan också en hållbarhet och slitstyrka. Den naturliga värmen från ullen bidrar också till en inbjudande och mysig atmosfär i ditt hem.

Detta är en produkt som ingår i vår kollektion av ullprodukter från Nepal. Ett samarbete vi är otroligt glada över. Dessa handgjorda ullprodukter ger ett spännande inslag till vårt övriga sortiment. Genom att kombinera svensk design med traditionellt hantverk från Nepal skapar vi produkter som är både unika och vackra.

Tvättkorg Klippa skapade av kvinnor i Nepal

Detta är en produkt som ingår i vår kollektion av ullprodukter från Nepal. Ett samarbete vi är otroligt glada över. Dessa handgjorda ullprodukter ger ett spännande inslag till vårt övriga sortiment. Genom att kombinera svensk design med traditionellt hantverk från Nepal skapar vi produkter som är både unika och vackra. Detta är ullprodukter av finaste kvalitet, skapade med kärlek och omsorg av skickliga hantverkare i Nepal. Vårt samarbete gynnar både oss som företag och kvinnorna i Nepal. Genom att erbjuda dem arbete och möjligheten att skapa högkvalitativa produkter stöder vi deras strävan efter självständighet och självförverkligande. Varje köp från vår kollektion bidrar till att forma en bättre framtid för dessa kvinnor och deras samhälle.

Färg

Grå

Tillverkningsland

Nepal

Material

Mått

Du kanske också gillar …

© Copyright - Grafitgrå 2024